PSD Sinaia trăieşte! Şi se mai reorganizează încă o dată, până la VICTORIA FINALĂ!

Din surse care vor să-şi păstreze anonimatul aflăm că PSD Sinaia există! Există, dar cu mari defecte! Unul din defecte, dacă ne este permis să ne exprimăm aşa, probabil că se propagă din anii 2003-2004, când presa centrală le era complet aservită. Nu aveau de-a face cu jurnalişti, ci cu nişte servitori, nişte găini cărora le mai aruncau câte un pumn de grăunţe într-un loc şi se buluceau toate acolo! PSD-ule, trezeşte-te, schimbă concepţia despre presa sinăiană şi termină naibii odată cu reorganizarea aia…
Şi pentru că tot suntem la capitolul acesta, noi, cei de la „ZIAR de Sinaia“ am vrea să lămurim foarte clar nişte probleme, atât pentru cititorii noştri cât şi pentru actorii politici ai momentului. Nu suntem, şi nu vom fi niciodată, de stânga… Acestea sunt principiile noastre, acestea sunt opţiunile noastre politice. Asta înseamnă că suntem de dreapta… Cu ceea ce înseamnă dreapta în dicţionare, nu cu ceea ce înseamnă dreapta în realitatea curentă a Sinaiei de astăzi… Pentru că dreapta, în accepţiunea politicienilor de azi, nu înseamnă decât o bucată foarte mare din ciolan şi nimic altceva… Nu înseamnă decât servirea intereselor de grup. Nu putem fi de aceeaşi parte a baricadei cu nişte jefuitori sistematici ai oraşului… Dar asta nu înseamnă că suntem de partea PSD-ului… Câtă vreme PSD-ul se luptă să instaureze o oarecare ordine şi decenţă a lucrurilor şi valorilor din Sinaia, da, avem acelaşi drum… putem spune că luptăm pentru o cauză comună… Aici, în accepţiunea noastră, ar trebui să intervină respectul reciproc al unor aşa zişi parteneri, nu-i aşa?

Nimic din activitatea noastră nu a adus atingere PSD-ului, nici măcar atunci când, siliţi de combinaţii naţionale, au fost obligaţi să facă o campanie deşănţată PNL-ului. Am înţeles şi ne-am văzut mai departe de datoria noastră faţă de oraş şi de cetăţeni! Motiv pentru care avem dreptul să vă atragem atenţia că noi suntem cei constanţi, care am avut mereu aceeaşi direcţie, nu PSD-ul. O să spuneţi că, în Sinaia, relaţiile interumane trebuie să fie mai presus decât apartenenţa la vreun partid sau altul… Suntem perfect de acord… prietenii sunt prieteni indiferent de partidul din care fac parte… Dar, din nou ne permitem să vă atragem atenţia, domnilor de la PSD, că prietenia este o relaţie reciprocă. Nu putem doar noi, cei de la ziar, să fim prieteni cu voi, şi voi să ne consideraţi nişte slugi… Nu am fost niciodată nişte slugi, indiferent de câţi au mimat prietenia, pe diferite perioade de timp, cu ziarul nostru. Cam cum vedeţi voi prietenia asta? Noi pe la muncă şi voi pe la serate? Noi prin procese şi voi pe la inaugurări? Nu e corect! Ne vreţi ca prieteni? Totul e bine şi frumos. Şi nu putem să încheiem fără să vă atragem atenţia că, deşi retras din centrul atenţiei politice, Cristian Burlacu rămâne, indiferent de ce spunt tot felul de detractori, slugi ale altora, ultimul gentleman din politica sinăiană. Şi câtă vreme, prin comportamentul şi atitudinea voastră, stimaţi PSD-işti, nu o să ajungeţi măcar la gleznele unui asemenea personaj, consideraţi că nu aveţi nici un fel de relaţie de prietenie cu ziarul nostru… sau cu noi! La revedere!

You may also like...

Leave a Reply