Consiliul local sinăian s-a întrunit din nou în şedinţă ordinară

Tocmai când aveam impresia că toată lumea e cu gândul la bâlci, iată că ne-am aflat în eroare. Aleşii locali s-au zbătut din nou pentru a decide înspre binele oraşului şi folosul cetăţeanului. Facem această afirmaţie pentru că în urmă cu câteva zile Consiliul local al oraşului Sinaia s-a întrunit într-o şedinţă ordinară, marţi 23 septembrie la orele 16, în mândrul sediu al primăriei. Ordinea de zi nu a fost foarte „consistentă”, dar trebuie să menţionăm că a cuprins unele proiecte de hotărâre cu o importanţă aparte legat de viaţa urbei. S-au discutat chestiuni legate de buget, de bursele şcolare, precum şi de anumite reparaţii de drumuri. Nu au lipsit, de asemenea, şi anumite proiecte de hotărâre legate de unele chestiuni imobiliare, lucru cu care, de fapt, ne-am cam obişnuit atunci când vine vorba de şedinţele consiliului nostru local.

PROBLEMELE IMOBILIARE AU FOST  LA ORDINEA ZILEI

Din câte am aflat se pare că aparatul de vot al puteriilocale a funcţionat ca de obicei „bine uns” şi nu au existat nici flecăreli inutile şi nici „veto”-uri nesăbuite, cum de altfel era şi de aşteptat să se întâmple. Acum rămâne să vedem ce ne va rezerva viitorul, pentru că mult prea apropiatele prezidenţiale s-ar putea să aducă cu ele anumite schimbări. Dacă nu radicale, măcar de mentalitate. Dar, aşa după cum am mai spus, tot acest lucru este apanajul viitorului.

P.S. Şi de această dată trebuie menţionat că mai marii noştri au avut în vedere iniţierea şi punerea în discuţie a unor proiecte de hotărâre privind prelungirea termenului de începere a unor lucrări de construcţii din anumite contracte de concesiune.

You may also like...

Leave a Reply