PNL-ul şi-a trimis adversarii politici… în pădure. Cu bannere cu tot!

Cu chiu, cu vai, puterea locală liberală şi-a adus aminte că suntem în plină campanie electorală şi că nu e „stăpână absolută” peste oraşul nostru. În acest context am fost contactaţi la redacţie de un număr deloc de neglijat de alegători sinăieni. Cum e şi firesc, nu toată Sinaia e trup şi suflet alături de „părintele oraşului” şi de candidatul PNL în cursa prezidenţială.

Un amestec de curiozitate şi indignare i-a stăpânit pe toţi cei ce şi-au pus întrebarea: unde sunt bannerele contracandidatului din partea PSD la viitoarele alegeri?

În primul rând PNL-ul şi-a asigurat din plin publicitatea electorală pentru prezidenţiale prin bannere uriaşe amplasate „discreţionar”, ca să fie cât mai la vedere prin Sinaia! Ei bine, după intense „sforţări” şi încercări de tărăgănare – specifice modului abuziv în care PNL-ul local îşi duce luptele electorale – s-a dat aprobarea necesară pentru PSD-ul sinăian să monteze două bannere electorale în oraş. Doar două, nimic mai mult! Intransigenţa „lor” e maximă, iar fair-play-ul alături de adversarii politici a lipsit întotdeauna. Ca treaba să fie completă, PSD-ul a primit aprobare pentru amplasarea celor două bannere electorale aproape… în pădure! Poate-poate nu le-o vedea nimeni sau măcar cât mai puţină lume… Iată deci o nouă lovitură electorală „sub centură”, care scoate clar la lumină adevărata faţă a PNL-ului sinăian şi modul în care ignoră cu desăvârşire orice principii democratice! Erijarea puterii locale într-un adevărat „stăpân al urbei” capătă acum valenţe noi…

You may also like...

Leave a Reply