Ce ordine vor primi oare „operatorii de caracatiţe“ în perioada campaniei electorale şi în weekendurile alegerilor prezidenţiale?

„Prezidenţialele“ se apropie cu paşi foarte repezi şi trebuie să recunoaştem că miza este una foarte mare. O ştie şi electoratul deşi, poate, uneori vrea să pară indiferent. O ştiu şi politicienii, care niciodată nu vor putea rămâne indiferenţi, chit că la noi în Sinaia încă domneşte o stare de apatie. Probabil vom asista la un „boom“ spre finalul campaniei electorale.
Toate ca toate, dar suntem foarte curioşi să ştim cum vor reacţiona specialiştii în izgonirea turiştilor, adică faimoşii „operatori de caracatiţe“ galbene pe perioada campaniei şi în momentele votării, fireşte dacă se va ajunge şi în al doilea tur de scrutin. Din câte am înţeles va fi permis votul pe liste suplimentare al celor ce în momentul respectiv nu se află în localitatea de reşedinţă. Vacanţele sunt pe sfârşite şi turiştii profită de aceste ultime momente, deci s-ar putea să îngroaşe rândurile categoriei mai sus enumerată. Vor fi şi aceştia „prigoniţi“ la rândul lor de operatorii de caracatiţe? Cei ce ar putea să oprească în Sinaia la întoarcerea din diferitele lor trasee de weekend ca să voteze s-ar putea constitui într-o entitate numeroasă. Ceea ce ar însemna evident „carne de tun“ pentru specialiştii sinăieni în blocarea roţilor.
Consultându-ne cu cetăţenii am întâlnit păreri pro şi contra. Rămâne însă să vedem care va fi adevărul, ştiut fiind faptul că „intransigenţa“ puterii locale nu lasă niciodată de dorit.

You may also like...

Leave a Reply