Măcar în al 12-lea ceas…

E un lucru dovedit de mult timp faptul că lipsa concurenţei duce aproape de fiecare dată la o stare de indiferenţă, asta ca să nu-i spunem „indolenţă“ din partea agentului economic care deţine monopolul în domeniul respectiv.
Cam la fel s-a întâmplat până acum cu supermarketul Penny de pe varianta DN1. Acesta a fost şi rămâne destul de solicitat atât de sinăieni cât şi de cei care ne tranzitează. Dacă celor din urmă le este foarte uşor – pentru că-şi umplu liniştiţi portbagajele şi o iau din loc cu autoturismele, – prima categorie are de suferit. Mai ales vârstnicii sau oamenii cu diferite afecţiuni.
De-acum câţiva ani buni de la înfiinţare şi până în prezent nimeni din conducerea acestui supermarket n-a catadicsit să ia o măsură necesară pentru a veni în sprijinul celor care-şi fac cumpărăturile de aici. Deşi în faţa magazinului fiinţează o staţie de maxi-taxi, până acum ori nu s-a putut ori nu s-a vrut să fie montată o bancă pentru cei ce aşteaptă microbuzul. Şi nu sunt deloc puţini cei cărora le-ar folosi din plin o astfel de iniţiativă. O fi aşa un mare efort financiar pentru un ditamai supermarketul? Poate, totuşi, îşi vor regândi atitudinea acum că în oraş şi-au deschis porţile încă două magazine concurente redutabile.

You may also like...

Leave a Reply