Spitalul orăşenesc Sinaia, PSD şi Sinăienii

În ultimii 8 ani, gaşca pe care primarul Oprea şi-a adunat-o în jurul lui şi care ulterior l-a prins ca într-un cleşte, gaşca la care nu mai poate să renunţe pentru că au împărţit prea multe împreună, ne-a obişnuit cu răutatea, lipsa de respect, umilinţa, ameninţările şi lipsa oricărui interes faţă de nevoile noastre, ale sinăienilor.

Cu toate acestea, toţi avem întelepciunea să iertăm, cu toate că nu cred că vom fi în stare să uităm. Poate veţi rămâne surprinşi când vă voi spune că am trecut peste toate şi am sprijinit proiectul de finanţare a construcţiilor la Spitalul orăşenesc, proiect dezvoltat de către Consiliul Judeţean Prahova. Am auzit voci care ne-au reproşat faptul că-l ajutăm, din nou, pe Oprea, că nu o să mai scăpăm de el niciodată. De ce sprijină PSD acest proiect în oraşul în care politrucii PNL-işti îşi fac de cap? Răspunsul e simplu, sinăienii au nevoie de acest spital, şi dacă Oprea şi toţi cei din gaşca lui nu mai au tăria să ne privească în ochi, noi vrem să mergem cu capul sus, cu ochii limpezi şi netulburaţi de gânduri perverse şi ascunse. Ei bine, în ultimele 12 luni, este a doua tranşă de bani pe care o primeşte acest proiect şi vor urma şi altele. Şi acum vin să vă rog pe voi, sinăienii, ajutaţi-ne să monitorizăm cum se vor cheltui aceşti bani, fiţi cu ochii pe ei, nu-i lăsaţi să fure, semnalaţi orice neregulă.

PSD prin reprezentanţii săi s-a angajat că va sprijini cu toate forţele acest proiect, dar noi toţi trebuie să veghem la cum se vor cheltui aceşti bani! Sunt destinaţi spitalului şi nu trebuie să ajungă în buzunarele unui Fălcescu, Panait, Oprea sau altui acolit.
Vă mulţumim !

You may also like...

Leave a Reply