Cetăţeni, votaţi responsabil pentru viitor!

Ne aflăm, stimaţi cetăţeni, foarte aproape de finalul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. Şi pentru că acest eveniment are o importanţă covârşitoare, de pe scena politică nu lipsesc nicidecum dezbaterile aprinse, atacurile asupra adversarilor politici şi tot felul de lovituri sub centură. Adică, exact tipul de luptă electorală de care am avut mereu parte şi cu care aproape că ne-am obişnuit. Deşi – după atâţia ani- clasa politică ar fi trebuit să demonstreze că a înţeles semnificaţia cuvântului democraţie, acest lucru, din nefericire, nu se întâmplă.

La scrutinul de duminică vom alege viitorul preşedinte al României pentru următorii cinci ani. Este vorba despre destinele întregului popor şi tocmai de aceea este necesar să reiterăm faptul că prezenţa în număr cât mai mare la urne a electoratului ne poate ajuta ca pe viitor să ne înscriem pe făgaşul normalităţii, să putem vorbi de integritate şi responsabilitate ca despre nişte lucruri reale, prezente în viaţa noastră, a tuturor. În cazul unui absenteism ridicat al electoratului la scrutin, rezultatul prezidenţialelor ar putea fi sigur influenţat negativ. În astfel de condiţii considerăm că este datoria noastră să facem apel la toţi cetăţenii cu drept de vot să dea dovadă de maturitate în alegerea pe care o vor face. Şi, lucru foarte important, să fie prezenţi în număr cât mai mare la urne.

Duminică vom vota pentru viitorii cinci ani şi de aceea alegerea preşedintelui trebuie să fie un gest cât se poate de responsabil din partea tuturor. Stimaţi cetăţeni, nu trebuie să îi lăsaţi pe alţii să aleagă pentru voi! Vă aştept duminică pe toţi la urne pentru a ne alege singuri, în mod democratic, omul care va conduce România. Ne dorim un viitor mai bun, o Românie care să se înscrie de acum pe un drum ascendent, în care să putem trăi frumos, cu fruntea sus!

You may also like...

Leave a Reply