Antrenorii Lotului Naţional de Atletism, întruniţi la Buşteni

Conferința Națională a Antrenorilor Lotului Național de Atletism a avut loc joi, 6 noiembrie 2014, la Hotelul Alexandros din Bușteni și a reunit peste 40 de antrenori.

În cadrul conferinței, Sandu Ion, Președintele Federației Române de Atletism și-a manifestat intenția de a construi la Bușteni, cu sprijinul autorităților locale, a unui stadion care va avea și o pistă de atletism. Special pentru acest eveniment, Emanoil Savin, edilul-șef al Bușteniului, a pregătit și o surpriză de proporții, și anume un tort uriaș, reprezentând o pistă de atletism.
Mai trebuie menționat faptul că, tot la Bușteni, în luna iunie, 2015, Federația Română de Atletism, în parteneriat cu Primăria Bușteni, va organiza Campionatul Național de Alergare Montană, competiție la care vor participa aproximativ 200 de atleți, iar în luna august 2015 va avea loc Campionatul Balcanic de Alergare Montană, la care vor concura sportivi din 15 țări, precum Albania, Armenia, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Georgia, Grecia, Moldova, Muntenegru, România, Macedonia, Serbia, Slovenia și Turcia.

You may also like...

Leave a Reply