Comunicat din partea Organizaţiei PRM Sinaia

Urmare a declaraţiei politice prin care domnul Vadim Tudor, preşedinte al PRM îl sprijină în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale pe domnul Victor Ponta, în virtutea subordonării ierarhiei conform statutului, organizaţia PRM Sinaia se conformează şi anunţă public pe această cale sprijinul moral şi prin vot domnului Victor Ponta.
Argumentele susţinerii sunt datorate de:
– ruperea USL fără motiv;
– eliminarea ocultă a domnului Antonescu din viaţa politică, el fiind cel mai făţiş opozant al lui Băsescu;
– lucrătura contopirii PDL-PNL, duşmani ce păreau ireconciliabili;
– ruperea PNL – acţiune perpetuă de-a lungul istoriei – opera lui Băsescu.
Având în vedere că ţara noastră şi-a schimbat în 89 regimul politic, cu sprijinul nemijlocit al străinătăţii şi nu este lăsată să-şi rezolve singură problemele, politica internă şi externă fiind influenţată flagrant de marile puteri ale lumii. Politica naţionalistă a partidului ne îndrumă ca măsură de prevedere să păstrăm distanţa faţă de relaţiile apropiate dintre cei care au făcut cel mai mult rău ţării – Băsescu- Tokes-Orban – care acum îl sprijină politic pe ieşitul din căciulă, Iohannis.
Privind cu interes harta politică în urma votului, ne manifestăm îngrijorarea că tot Ardealul l-a votat pe Iohannis. Urmează cumva testări secesioniste sau iniţiative automatiste ca în Spania şi Anglia? Ce garanţii de linişte avem mai ales că marile bogăţii subpământene la care râvnesc lacomii lumii sunt în Ardeal?
Noi nu uităm că la nivel global minorităţile etnice, culturale, religioase, sexuale, au mai multe drepturi decât majorităţile – sunt chiar sprijinite financiar pentru a perturba viaţa normală şi tradiţională. Cu ce scop?
Noi nu uităm că dreapta politică face jocul ocultei, masoneriei şi elitei – bogaţii ţării nu-şi pot justifica averile, iar investitorii strategici şi băncile lasă mai nimic bugetului ţării.
Noi nu uităm că liberalul Stolojan a devalorizat în câteva luni leul de la 3000 la 9000 de lei. Nu uităm că liberalul Stoica a anulat pentru câteva zile taxa de timbru pentru cei care vor să-l dea în judecată pe Vadim. Acesta alegându-se cu 48 de procese – pentru că-i huiduia pe hoţi. Nu uităm că sub ministeriatul lui Băsescu s-a „evaporat” flota României care – acum funcţională – ne-ar fi adus venituri la buget. Tot pe timpul lui Băsescu au dispărut mii de vagoane de marfă şi călători în oţelăriile din Austria şi Germania.
Nu uităm că PDL cu Băsescu şi Boc au tăiat salariile, au impozitat şi micşorat pensiile, au desfiinţat spitale, şcoli, staţiuni de tratament. Nu uităm că PDL a risipit bani pe autostrăzi fantomă, pe săli de sport în localităţi cu majoritate bătrâni, pe piste de schi unde nu ninge de obicei.
Observăm că în Sinaia şi-au făcut vile mai mult cei de la PDL şi PNL. Observăm că în alaiul lui Iohannis sunt foarte mulţi din suita lui Băsescu: Blaga, Flutur, Falcă, Ungureanu, Preda, Macovei, Vass şi avem motive să credem că PDL şi-a subordonat şi încorporat PNL. În situaţia aceasta, ce siguranţă avem că Iohannis, şantajabil pentru păcatele lui, nu va colabora – coabita cu Băsescu? Pentru noi asta este spaima viitorului! Băsescu şi acoliţii săi nu trebuie să mai încurce viaţa politică, să fie marginalizaţi, să le fie întrerupte legăturile cu justiţia coruptă şi timorată!
Dreptatea socială şi pedepsirea legală a celor care au făcut cel mai mare rău acestei ţări timp de 10 ani, n-o poate înfăptui decât doctrina opusă, reprezentată de PSD prin liderul său Victor Ponta!
Şansa ca România să scape de chin, ar fi fost Vadim! Ne scapă de corupţi pentru că-i om cinstit! În lipsa lui, sperăm ca Ponta să-i săvârşească opera! Băsescu şi ai lui, ducă-se pustiului!

Cei care-l iubiţi pe Vadim, votaţi de data asta – Ponta
Preşedintele
Organizaţiei PRM
Ene George

You may also like...

Leave a Reply