Împreună noi construim, noi nu ne luptăm! Vă aşteptăm să fiţi alături de noi!

Dragii mei,
pentru 16 noiembrie, nu există cale de mijloc: Vrem sau nu vrem să scăpăm de regimul Băsescu? Aceasta este întrebarea și nu poate avea decât un singur răspuns: Trebuie să votăm pentru România și pentru români. Nu putem vota decât Victor Ponta!
Nu contează cât de mult am luptat împotriva PSD-ului. Contează doar cât de mult vrem să luptăm pentru români, pentru ca România să fie o țară respectată în Europa și în lume.
Trebuie să înțelegem cu toții că numai pleca-rea lui Băsescu de la Cotroceni nu ne va scăpa de pericolul dat de corupție, sărăcie, hoție și mai ales de cinismul politicienilor băsiști.
Băsescu, singur, nu ar fi putut face nimic în România dacã nu i-ar fi avut alături pe: Blaga, Macovei, Udrea, Ungureanu, Boc, Videanu și ceilalți. Ei sunt la fel de responsabili!
Nu doar Băsescu trebuie să plece, ci regimul pe care el s-a bazat și pe care l-a potențat. Dacă regimul lui Băsescu rămâne la putere, vom recădea pe panta corupției, a hoției și mai ales a dezmățului pe bani publici. (…)
Votul pentru Iohannis ar însemna condamnarea României pentru încă cinci ani de dezastru, condamnarea românilor la sărăcie, la subdezvoltare și la umilință.
Votul pentru Iohannis va însemna bunăstare pentru camarila de partid a PDL.
Noul PNL nu este altceva decât vechiul PDL!
Adevărata schimbare este schimbarea regimului Bãsescu!
Personalitățile politice marcante ale vieții românești sunt alături de soluția Ponta.
Dacă fostul președinte Constantinescu, care nu poate fi bănuit de nimeni ca vreodată să fi fost apropiat de PSD, îl susține pe Victor Ponta, oare nu ar trebui să ne gândim de ce o face? Din dragoste față de Ponta? Nu! Din dragoste și din responsabilitate pentru țară! Pentru că un fost președinte care a condus țara în momentele cele mai grele ale anilor 90 știe cã este nevoie de un om care să poată conduce real România!
Să ne uităm și cine este de partea lui Iohannis: Udrea, Macovei și Laszlo Tokes. Să ne întrebăm și cine sunt cei care, în ultimii ani, au acționat, în Europa, împotriva României, împotriva românilor, împotriva interesului naţional? Nu cumva exact aceste personaje?
Vă îndemn să dați dovadă de rațiune și echilibru și votul dumneavoastră să fie unul pentru competențã, pace socială, unitate și dezvoltare.

Călin Popescu Tăriceanu

You may also like...

Leave a Reply