Am revenit la normalitate?

Giratoriul din faţa hotelului Internaţional este un mare nod în gâtul circulaţiei sinăiene. Asta este clar! Dar dacă aşa au vrut „ei“, trebuie să ne bucurăm de binele pe care ni l-au făcut, nu-i aşa? Pentru că cine ştie oare ce e mai bine pentru Sinaia şi sinăieni decât puterea locală?

Rondul din mijlocul giratoriului are pământ în el, aşa că se pot planta diverse chestii. Anii trecuţi acolo a fost sădit nici mai mult, nici mai puţin decât un… curmal! E un arbust exotic, ale cărui fructe le mâncăm după ce le-am cumpărat de la supermarket! Cât de tare se potrivea – atât curmalul, cât şi agavele din faţa primăriei şi a Casinoului – e greu de explicat pentru oamenii care nu sunt specialişti în peisagistizarea pe bani publici a oraşului, ca „alţii“…

Acum, în giratoriul în cauză a apărut un brăduţ, decent ca dimensiuni, care putem spune că se încadrează în normalitate. Dacă nu o fi şi ăsta vreun brad cu pedigree, cu strămoşi himalayeni, de ne-ar putea costa cât o tarla de brăduţi de-ai noştri, pe lângă care au ridicat piciorul dulăii stânelor mioritice. Dar, oricum, e mai normal aşa!

You may also like...

1 Response

  1. Tepes Voda de Sinaia says:

    Sau se sterg urmele?

Leave a Reply