Eveniment cultural de excepţie la Castelul Cantacuzino

Timp de două zile (21 și 22 noiembrie a.c.), Castelul Cantacuzino a fost gazda unui concert extraordinar, de rang internațional, denumit “PRAHOVA CLASSIC NIGHTS”, care a reunit patru dintre cele mai importante vedete ale Teatrului Bolshoi din Moscova. Cele patru vedete, de înaltă ținută artistică – Mezosoprana Margarita Mamsirova, Soprana Elena Zelenskaya, soprana Lolitta Semenina și tenorul Roman Muravitsky, acompaniate de către renumitul pianist Valery Gerasimov și de invitata specială Ilinca Dumitrescu, au încântat publicul în cadrul unui eveniment exclusivist, cu invitați speciali din mediul cultural, reprezentanți ai mediului de afaceri din Bușteni și ai mass-media.
Prezenți la eveniment au fost și reprezentanți ai administrației locale, Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni și Nae Savel, viceprimarul localității.
“PRAHOVA CLASSIC NIGHTS” deschide seria de evenimente care, începând cu luna noiembrie, se vor desfășura lunar și este organizat de către Filiala Zamora a Uniunii Restauratorilor de Monumente Istorice, care are ca activitate principală restaurarea și punerea în valoare a Castelului Cantacuzino.

You may also like...

Leave a Reply