Florin Piersic şi Medeea Marinescu au încântat publicul din Buşteni

Miercuri, 19 noiembrie 2014, pe scena Centrului Cultural „Aurel Stroe“ din Buşteni a avut loc spectacolul de teatru, care a făcut istorie, „Străini în noapte”, în regia lui Radu Beligan, avându-i în distribuţie pe Florin Piersic şi Medeea Marinescu. Cu o sală arhiplină, spectacolul a fost urmărit cu sufletul la gură de public care a trăit evenimentele de pe scenă odată cu actorii.

CONTINUĂ STAGIUNEA MUZICALĂ DE LA BUŞTENI!

Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, în cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni, a avut loc, în organizarea Asociaţiei KlavierArt şi Muzeul Naţional „George Enescu” din Bucureşti, un interesant educativ- demonstrativ, „Înălţimi pe portativ”.

Acest concert de pian a fost susţinut de elevi ai Colegiului Naţional de Arte „Dinu Lipatti” din Bucureşti care, îndrumaţi de pianiştii Corina Răducan şi Eugen Dumitrescu, au făcut o scurtă istorie a muzicii.

Totodată, coordonatorii evenimentului au prezentat şi o expoziţie cu tema „George Enescu şi partenerii săi de scenă”, manifestare organizată de Muzeul Naţional „George Enescu” din Bucureşti .

Printre spectatori s-au aflat elevi de la şcolile din Buşteni, de la Şcoala Sanatorială, dar şi elevi ei unor instituţii de învăţământ din Bucureşti, care au fost încântaţi de spectacolul prezentat şi de cunoştinţele dobândite cu această ocazie.

You may also like...

Leave a Reply