Operatorii de caracatiţe la bilanţul anual !

Preferam turiştii în locul dărilor de seamă!

Trebuie să recunoaştem că şi anul acesta operatorii de caracatiţe au dat dovadă de abnegaţie şi au lucrat „cu zel şi activitate“.

În fericitele vremuri în care sinăienii puteau citi în „lucios“ cu nesaţ informaţii arzătoare la ordinea zilei despre mersul urbei, opinia publică era informată prompt şi despre modul în care se desfăşoară activitatea celor ce nu-i iartă pe şoferii care parchează alandala şi le potcovesc maşinile cu fierătania galbenă.

În marea ei pricepere oratorico-demagogică puterea locală încerca să-i lămurească pe sinăieni că, de fapt, cioara este un porumbel alb, imaculat! Iar operatorii de caracatiţe nu fac rău şi nu alungă turiştii, ci dimpotrivă, vor numai binele oraşului. Aducând bani la buget, înlesnesc rezolvarea unor probleme stringente ale urbei, făcând astfel numai bine tuturor.

            Acum, că ştim care este realitatea şi cât de mult am avut de pierdut din cauza izgonirii turiştilor de către vajnica echipă a blocatorilor de roţi ce execută ordinele de sus, din primărie, ar fi cazul să aflăm şi unele lucruri concrete. Adică, să vedem un bilanţ de sfârşit de an.            

           Câţi bani au adus la buget operatorii de caracatiţe, cât au consumat şi ce bine le va face puterea locală sinăienilor cu sumele încasate pe amenzi? Cât despre uriaşele pierderi cauzate de alungarea turiştilor, situaţia este clară!

You may also like...

Leave a Reply