Carpaţi Mefin Sinaia, egalitate cu fruntaşa clasamentului Viitorul Ariceşti

Carpaţi Mefin Sinaia

Returul Campionatului Judeţean de Fotbal 2014 – 2015 – Liga B Prahova, seria Vest continuă în forţă. Sâmbătă, 29 noiembrie a.c., a avut loc o întâlnire fierbinte între echipele AS Carpaţi Mefin Sinaia şi Viitorul Ariceşti. Precizăm că aceasta din urmă este, în momentul de faţă, pe prima poziţie a clasamentului, dovedind un potenţial remarcabil.

Jucătorii AS Carpaţi Mefin Sinaia nu s-au lăsat însă mai prejos şi, evoluând de această dată pe teren propriu, a reuşit un scor remarcabil de egalitate cu temuta formaţie oaspete, Viitorul Ariceşti.

Pentru gazde scorul a fost deschis în minutul 53, în urma unei faze complexe şi aprig disputate, de către Ovidiu Gheorghe legitimat la AS Carpaţi Mefin Sinaia. Pe tabela de marcaj scorul a devenit 2-2, în primul minut al prelungirilor partidei. Portarul de la Viitorul Ariceşti a fost încins de Cosmin Goagă care, în urma unei faze ce i-a lăsat pe spectatori cu sufletul la gură, a reuşit să înscrie.

Precizăm că în momentul de faţă echipa AS Carpaţi Mefin Sinaia a reuşit să acumuleze un număr de 27 de puncte, fapt care a făcut-o să urce în clasament pe un meritoriu loc 4.

You may also like...

Leave a Reply