N-ar fi pentru toată lumea mai uşor şi util aşa ?

De curând am aflat că în atenţia puterii locale au intrat locuinţele sociale destinate închirierii tinerilor sub 35 de ani. Le ştiţi bine stimaţi cititori. Este vorba despre ruinele unde întoarce autobuzul pe Platou Izvor.

S-ar părea că „unora“ le-a cam intrat frica în oase dându-şi seama că 2016 se apropie cu paşi mult mai repezi decât s-ar părea. Şi cum ştim că oamenii noştri ţin foarte mult la fotoliile lor calde şi la implicarea lor din cadrul administraţiei locale, probabil că şi-au pus în gând ceva. Sinapsele dintre neuroni le-au şoptit că nu e rău să te prefaci că pui un gard, să mişti două excavatoare şi să întinzi niţică lavabilă pe ruinele în cauză promiţându-le sinăienilor că, imediat ce vei fi reales, le vei face locuinţele sociale pe care le-ai promis acum cinci, şase ani. Căci în politică totul e o strategie, nu-i aşa? Mai grav este să nu rămânem şi de data aceasta tot cu lavabila.

 Ca dovadă că puterea locală ţine la tinerii sinăieni, până reface blocurile sociale ar putea da în folosinţă aceste două… magherniţe părăsite… care se află în aceeaşi zonă. Probabil că avem şi aurolaci sub 35 de ani care ar dori să locuiască undeva.

You may also like...

Leave a Reply