Implicare şi profesionalism cât cuprinde SC Transport Urban, într-o perpetuă modernizare

Din câte se pare, celebra   de-acum societate de transport public din Sinaia este într-un continuu progres, într-o continuă modernizare. Nu cu mult timp în urmă aleşii locali au fost puşi în situaţia de a decide asupra încă unui proiect de hotărâre. Acesta face referire la „amplasarea unor panouri informative şi publicitare în staţiile de autobuz de către SC Transport Urban Sinaia SRL”.

De fapt, este vorba de o chestiune ceva mai amplă. Panourile respective vor cuprinde harta cu toate traseele pe care se poate circula cu autobuzele transportului în comun, programele de circulaţie ale acestora, precum şi alte informaţii publice legate strict de serviciile pe care le oferă SC Transport Urban.

De asemenea, ele vor putea servi şi în scopuri publicitare fiindcă, aşa cum reiese din respectivul act normativ, face precizarea că acestea aparţin infrastructurii aferente serviciului public de transport local. Toată figura se trage dintr-o solicitare către primăria sinăiană făcută de administraţia societăţii de transport pentru ca staţiile de autobuz să treacă în administraţia Transport Urban, deoarece în curând se vor face investiţii legate de panourile de afişaj amplasate în toate staţiile din oraş. Se mai face şi precizarea legată de faptul că incintele în cauză necesită în permanenţă lucrări de întreţinere.

Ar fi interesant de aflat, aşa, ca o cireşică de pe tort, şi cam la ce sumă se vor ridica lucrările de investiţii despre care am făcut vorbire, nu de alta, dar de curiozitate, ca să ştie şi cetăţeanul contribuabil pe ce picior dansează.

You may also like...

Leave a Reply