Încă un termen „bătut bine pe muchie“ ?

Puterea locală probabil că îi consideră cumva pe sinăieni campionii naivităţii!

Încă o vorbă a puterii locale aruncată la superlativ. Măreţul şantier de refacere a centrului oraşului are, mai nou, ca termen de finalizare data de 23 decembrie 2014. Oare mai marii noştri confundă, în momentul de faţă, cetăţenii cu drept de vot din Sinaia cu prichindeii care nu se mai satură să vadă la televizor basme şi poveşti nemuritoare?

Nu vrem să fim ironici, dar se pare că pe undeva cam asta este situaţia.

De „dead-line“-ul 23 decembrie nu ne mai desparte nicum prea multă vreme. Considerăm că a fi hazardată opinia celor care ar spune că absolut toate lucrările propuse în marele proiect ar putea fi încheiate aşa cum se cuvine şi tăiate la panglică până pe data de 23 decembrie 2014.

Ce-i drept însă, puterea locală ştim cu toţii că se hazardează atunci când îşi asumă anumite răspunderi şi când se aventurează să ne promită că va face şi va drege. Dacă nu suntem chiar atât de inapţi la aritmetică deja data de 23 decembrie este una care nu are nici o legătură cu realitatea din teren a lucrărilor care mai trebuie executate pentru ca megalomanicul proiect – cel care ne-a costat peste 20 de milioane de euro primiţi de la Uniunea Europeană – să poată fi încheiat.

N-ar fi fost mai sincer ca toată treaba să se rezume simplu la a vedea în ce moment lucrătorii vor scoate lopeţile din pământ şi vor zice „gata“? Evident, nu se poate aşa ceva pentru că în 2016 sunt alegeri. Puterea locală îşi dă seama de uriaşul potenţial pe care şantierul îl are ca şi momeală electorală! Ştie bine că o mare parte a pensionarilor sinăieni vor dârdâi de emoţie votând-o aprig după ce va afla că le-a fost refăcut centrul prin care, probabil, nici n-au călcat de vreo 20 de ani, deşi au abonamente gratuite la SC Transport Urban…

You may also like...

Leave a Reply