Concert de Crăciun 21 decembrie 2014, Buşteni

Concert de Crăciun

21 decembrie 2014, Buşteni

 

Tip eveniment: Concert de Crăciun

Cadru: Turneu european

Artiști: EVERY PRAISE GOSPEL SINGERS

Gen artistic: muzică gospel

 

Desfășurător turneu:

18.XII – Satu Mare – orele 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor

19.XII – Sighișoara – orele 19:00, Villa Franka

20.XII – Mediaș – orele 19:00, Sala Traube

21.XII – Bușteni – orele 17:00, CENTRUL CULTURAL „AUREL STROE”

 

Organizator:

Asociația Culturală SpectacolArt

Co-organizator:

Pro Music International

Parteneri: Asociația Pro Cultura, Teatrul Municipal mr. Gheorghe Pastia Focșani, Primaria Buşteni.

 

Asociația Culturală SpectacolArt prezintă grupul EVERY PRAISE GOSPEL SINGERS într-un turneu european de Crăciun în perioada 18-22 decembrie 2014 în 5 orașe din România: Satu Mare (18.XII), Sighișoara (19.XII), Mediaș (20.XII), Bușteni (21.XII).

Grupul este format din artiști cu experiență și dedicați acestui stil de muzică, un stil care conduce la transformarea subtilă a modului de a fi și de a trăi, înconjurat de dragoste și recunoștință, de armonia muzicii și de bucuria celor cu care poți împărtăși ceea ce iubești.

Directorul grupului, John David Bratton este i se alătură in band Quennel Levi Gaskins și John Bratton II, sopranele Allyson Saryah Wilson, Christine Fanuel, altistele Nancy D. Sellers, Tameka J. Harris și Briana Danielle Bratton, dar și vocile tenorilor Nolan Budgewater și Jordan Bratton.

Deși fiecare dintre membrii acestui grup aparțin unor stiluri și genuri diferite de muzică, ei rămân fideli rădăcinilor gospel, oferind un repertoriu care variază între melodii orchestrate și piese acapella.

Conducătorul grupului și, totodată, cel mai valoros interpret, David Bratton, care s-a născut în Vallejo-California, unde și-a început educația muzicală de la o vârsta fragedă, performând ulterior la orgă cu care a acompaniat corul Universității, atrăgând de timpuriu atenția asupra talentului său.

Anul de grație, pentru David Bratton a fost 2008, moment în care a fost nominalizat cu cel mai bun cântec gospel al său “SELAH” pentre Premiile DOVE.

Este autorul piesei EVERY PRAISE, numărul 1 în topul USA – BILBOARD pentru mai mult de 80 săptămâni. Acestei balade gospel care a cucerit lumea, i-a urmat o altă piesă celebră If God Be For Me, cântat în întreaga Americă și în străinătate. A avut numeroase colaborări cu artiști ca Stevie Wonder, Roberta Flack, Patie Labelle și Edwin Hawkins

Every Praise, care în traducere înseamnă Întreaga Laudă, invită publicul din România la un concert special de Crăciun din care nu vor lipsi piesele tradiționale Praise, O Happy Day, Joyful Joyful, Hallelujah Chorus Soulful Celebration, Jesus Rose, Oh Holy Night și un întreg repertoriu anume ales pentru crearea unei stări de spirit specială întâmpinării sărbătorilor de iarnă cu bucurie în suflet, cântând din tot sufletul.

You may also like...

Leave a Reply