Cum ne mai măsurăm gradul de civilizaţie? Nu vom avea nici o toaletă publică funcţională de sărbători?

Am înţeles pe deplin eforturile copleşitoare pe care le fac neobosiţii noştrii edili pe cele mai diverse planuri pentru ca oraşul să prospere, odată înscris pe un binemeritat traseu ascendent… Te şi miri uneori cum de mai fac faţă unui asemenea efort epuizant, gândindu-te că totuşi sunt şi ei oameni?

În atari condiţii e firesc să mai scape câte ceva, pe ici pe colo. Numai cine nu munceşte nu greşeşte, de aceea nu avem nici cel mai mic drept să-i acuzăm în vreun fel!

Dar nu putem uita nici faptul că sunt numărate pe degete clipele până în momentul în care oraşul va fi asaltat, sufocat literalmente de zeci de mii de turişti cu oaczia sărbătorilor de iarnă – grăbindu-se evident să poată găsi un loc liber în vreuna din cabinuţele telegondolei sau să se plimbe pe trotuerele proaspăt pavate!

Dar pentru că viaţa „e complexă şi are multe aspecte“, n-ar fi rău deloc dacă turiştii ar fi precauţi cu consumul de lichide atunci când se află departe de locul de cazare! Devine clar că nici de sărbători în oraş nu va exista nici o toaletă publică funcţională… Rămâne valabilă soluţia – salvatoare până la un punct – a abţinerii!

You may also like...

Leave a Reply