Evaluarea activităţii pe anul 2014 a Centrului Montan al Jandarmeriei Române din Sinaia

Ca la fiecare sfârşit de an, în toate unităţile Jandarmeriei Române se face o evaluare a activităţii desfăşurate în anul care a trecut şi se fixează noi obiective pentru anul următor.

În data de 11.12.2014, la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia a avut loc într-un cadru festiv, evaluarea activităţii unităţii unde au fost prezentate de comandantul Centrului, colonel Mirea Valentin, realizările şi greutăţile întâmpinate în anul 2014 şi obiectivele ce se propun a fi realizate în anul 2015.

La acest eveniment au participat, pe lângă personalul Centrului, din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române domnul colonel Vîţă Robert Iulian – adjunct al Inspectorului general, comisar şef Tudorică Marin – comandantul Poliţiei Sinaia, colonel Conduruţa Ovidiu – comandant Batalion 21 Vânători de Munte „Leonard Mociulschi” Predeal şi comandant de garnizoană, locotenent colonel Andrei Adrian– comandant Detaşament I.S.U. Sinaia şi viceprimarul localităţii Sinaia, Bădăran Gheorghe.

Pe lângă numeroasele realizări obţinute în pregătirea montană, cursuri efectuate la Sinaia de cadre militare din Turcia, Ucraina şi Republica Moldova sau schimburi de experienţă ale cadrelor unităţii la centrele montane similare din Italia şi Spania, precum şi vizite ale reprezentanţilor instituţiilor de ordine publică din România şi în special ale delegaţiilor străine, făcând bilanţul, ca o concluzie, putem spune că obiectivele propuse pentru 2014 au fost îndeplinite cu succes.

Anul 2015 va reprezenta pentru Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Sinaia o nouă provocare pentru îndeplinirea misiunilor atribuite, precum şi realizarea unor cursuri şi schimburi de experienţă cu reprezentanţi ai statelor cu care Jandarmeria Română şi Ministerul Afacerilor de Interne au încheiate protocoale de cooperare şi colaborare.

You may also like...

Leave a Reply