Dansuri, cântece şi colinde, la Buşteni, în aşteptarea Crăciunului!

Vineri, 19 decembrie 2014, a fost vernisată expoziţia „Cum e sacul, aşa-i şi peticul!”, aparţinând lui Costel Pătrăşcan, care şi-a prezentat lucrările prin proiecţie video însoţite de comentarii umoristice. Lucrările caricaturistului de la „Caţavencu” se află expuse în holul expoziţional al Centrului Cultural „Aurel Stroe” şi vor putea fi vizionate până pe data de 15 ianuarie 2015.

Sâmbătă, 20 decembrie 2014 a fost serbarea de Crăciun a copiilor: Copiii de la cursurile aplicative ale Asociaţiei „Şcoala altfel” de pe lângă Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, dar şi copii invitaţi de la Clubul Elevilor din Sectorul 2 Bucureşti, şi cei de la Centrul de Plasament „30 Decembrie” din Sinaia au susţinut un frumos program de dansuri, cântece şi poezii dedicate Sfintelor Sărbători de iarnă. Spre sfârşitul programului a venit şi mult aşteptatul Moş Crăciun, care i-a bucurat pe copii dărurindu-le cadouri.

Duminică, 21 decembrie 2014, la ora 17.00 trupa „Everypraise Gospel Singers” din New York, aflată într-un turneu de Crăciun prin Europa, a poposit şi pe scena Centrului Cultural din Buşteni cu colinde americane. Cu o sală arhiplină, spectacolul a fost unul interactiv, publicul fiind antrenat în cântece şi aplauze în ritmul muzicii. La final, artiştii americani au fost răsplătiţi cu aplauze şi un frumos coş cu flori oferit de viceprimarul oraşului Buşteni, Nae Savel, aflat în sala de spectacole.
Marţi, 23 decembrie 2014, mai vechiul prieten al Buşteniului, Vasile Şeicaru, va susţine tradiţionalul „Concert de Crăciun”. Un recital de muzică folk cu melodii mai vechi şi mai noi, dar mai cu seamă, cu colinde din repertoriul cantautorului.

You may also like...

Leave a Reply