Noile coşuri de gunoi sunt amplasate la voia întâmplării? Curăţenie să fie, dar s-o ştim şi noi!

Am constatat cu reală încântare că puterea locală şi-a luat sarcinile în serios. Nu a fost uitat faptul că oraşul are mare nevoie de coşuri publice de gunoi astfel încât să nu ne mai trezim ca la rădăcina fiecărui pom să zacă maldăr de chiştoace, ambalaje şi sticle goale, pentru că un astfel de peisaj derizoriu nu cadrează cu un oraş ca Sinaia.

De fapt, nicăieri nu e frumos să constatăm astfel de lucruri şi nici nu putem da vina exclusiv pe turişti sau pe cei ce ne vizitează localitatea pentru astfel de manifestări necivilizate.
Acum întâmpinăm cu bucurie faptul că s-au cumpărat coşuri de ginoi noi-nouţe pentru uzul cetăţenilor. Acestea au fost amplasate în centrul oraşului. Numai că deocambdată toate aceste coşuri de gunoi este… unul singur. Moţ… în faţa noului complex comercial. Spre exemplu de la hotel Internaţional pe lungimea bulevardului Republicii până la intersecţia cu strada Frasinului nu există nici un coş de gunoi, cu toate că trotuarele sunt gata. Sinaia nu înseamnă numai centru, ci şi celelalte cartiere care fac parte din ea…

You may also like...

Leave a Reply