Deşi plătim la greu din bugetul local o „activitate susţinută“ a Poliţiei Locale, se pare că patrulările lasă de dorit, iar „vandalii moderni“ îşi pot face de cap fără probleme!

Darnica Uniune Europeană ne-a binecuvântat anii trecuţi cu 20 şi ceva de milioane de euro, iar guvernul şi bugetul local au „sărit“ şi ei cu o contribuţie substanţială, putem spune, pentru modernizarea fără precedent a centrului Perlei Carpaţilor. Unii însă, certaţi de multă vreme cu ceea ce definim civilizaţie, fac mereu în aşa fel încât să nu ne putem bucura de multe lucruri care s-au realizat cu prilejul acestei noi primeniri a centrului oraşului.

Trebuie să recunoaştem, fără doar şi poate, că au existat păreri, opinii, atât pro cât şi contra cheltuirii uriaşei sume care s-a făcut pentru aşa-numita refacere a centrului Sinaiei. Însă nu putem fi vehemenţi împotriva celor care-şi bat joc de bunurile noastre, ale tuturor şi, probabil, într-un moment de inconştienţă bahică sau de altă natură acţionează ca foştii vandali, distrugând ceea ce ne este de folos nouă, tuturor!

You may also like...

Leave a Reply