PROIECT DE HOTĂRÂRE AL CONSILIULUI LOCAL AL ORAŞULUI SINAIA

Consiliul Local al oraşului Sinaia, la iniţiativa Primarului Vlad Oprea, propune următoarele măsuri pentru bunăstarea locuitorilor oraşului:
1. Reangajarea obligatorie a tuturor şomerilor din oraşul Sinaia pentru a putea finaliza marile realizari începute, şi anume Spitalul Orăşenesc Sinaia, blocurile ANL, opt noi telegondole etc.
2. Impozitarea consumului de servicii turistice în funcţie de inteligenţa turiştilor, deoarece în aşa vremuri “iscusite” nu se poate trece cu vederea un asemenea potenţial. Proprietarii de hoteluri şi pensiuni care găzduiesc turişti cu un IQ mai mic de 195 şi în consecinţă se “prostesc” vor plăti un impozit forfetar.
3. Taxa pe aerul de la poalele Bucegilor la un nivel de 0,04 euro/metru cub consumat. Numărul de metri cubi consumaţi va fi stabilit de către specialiştii Primăriei Sinaia împreună cu medicii de familie, în funcţie de capacitatea pulmonară a fiecărui sinăian. Astmaticii au reducere de la 25% până la 100% în cazul când se opresc din respirat mai mult de 15 minute.
4. Impozitarea pe kilogram. Orice sinăian peste 55 de kg este un “gras nesimţit ”. Pe principiul administraţiei sinăiene “slăbuţul îl duce în spate pe cel gras “.
5. Taxa pe transportul gratuit al pensionarilor sinăieni, că prea s-au obişnuit să se plimbe cu microbuzele Transport Urban. Se vor monta “cipuri” sub pielea fiecărui pensionar pentru a înregistra exact numărul drumurilor la Penny, compensaţiile pe care le primesc la farmacii şi timpul pe care îl pierd admirând măreţele realizări. Taxa va adăuga 40% la impozitul local şi va fi obligatorie ca taxa “de linişte”.
6. Orice sinăian care are mai mult de 124.899 de fire de păr va plăti o taxă pe fir de păr echivalent a 10 euro / 1000 fire de păr. Peste 20.000 de fire în plus se va considera că ai un alt cap şi se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminentă şi /sau cu şuviţă peste chelie sunt scutiţi.
7. Sinăienii care îşi rod unghiile vor achita taxa de sinăian stresat, care va fi calculată la 100 de grame de unghii la un preţ care va fi stabilit de către Primăria Sinaia, deoarece devine producător de calmante şi e normal să plătească.
8. Sinăienii cu dizabilităţi care umblă în cărucioare pe bulevardul central, care tocmai a fost reabilitat, vor achita taxa de utilizare a drumurilor publice locale. Cei care nu au cărucioare electrice, ci din acelea împinse de o persoană (însoţitor cu retribuţia micşorată cu 15%) vor plăti “taxa de atelaj împins/tras de animal de povară” (bou/vacă în cazul nostru). Dacă vor fi prinşi cu taxa neplătită, li se va confisca căruciorul şi vor fi trimişi acasă pe jos.
9. Taxa de căldură pentru verile răcoroase, deoarece orice sinăian care ţine geamul deschis primeşte gratuit încălzire prin bunăvoinţa Primăriei Sinaia, şi nu este normal. Astfel, pentru fiecare geam deschis vara, la căldura peste 18 grade se va plăti o “taxă de geam deschis” în valoare de 12 euro/geam. La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casă şi se va impozita dublu. Pentru geamurile închise se va acorda o reducere de 50%, dar numai până la 24 de grade.
10. Sugarii şi bebeluşii familiilor sinăiene care folosesc pampers (nesimţiţii!!!) vor plăti o taxă de poluare în funcţie de gradul de periculozitate care îl prezintă fiecare din reziduurile acumulate în scutec. Pentru stabilirea gradului de periculozitate în care se încadrează fiecare bebeluş se vor trimite, obligatoriu, până la 1 iulie 2015, pentru fiecare copil între 0 şi 2 ani, mostre din “produsul” rezultat şi acumulat în pamperşi la sediul Primăriei Sinaia pentru a fi analizate. Ulterior fiecare părinte va primi acasă o declaraţie de impozitare pe care o va achita, în 24 de ore.
11. TAXA PE PROSTIE, CĂ SUNTEM ATÂT DE PROŞTI ŞI ÎI RĂBDĂM SĂ-ŞI BATĂ JOC DE NOI !
12. Se va elimina impozitul pe venitul în Sinaia în 2 faze. În prima fază se va elimina “venitul”…

M-a amuzat teribil şi vă rog să mă iertaţi pentru că am cutezat să-l adaptez la urbea noastră. Sper că v-am descreţit frunţile, stimaţi sinăieni.

UN ARTICOL DE EDUARD COSTIN PAPADOPOL

You may also like...

Leave a Reply