Spectacol oferit şi dedicat doamnelor şi domnişoarelor de către Primăria Buşteni cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii ”Moromeţii”, cu Marcel Iureş şi George Mihăiţă

Seria evenimentelor cultural-artistice organizate de Primăria Bușteni continuă, astfel că sâmbătă, 7 martie 2015, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” va avea loc un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Femeii. De la ora 11.00 se va desfăşura Festivalul Interjudeţean „Pentru tine… mamă dragă”, organizat de Asociaţia Centru de Activităţi Recreative şi Educative „Şcoala Altfel”, în parteneriat cu Primăria oraşului Buşteni, Centrul Cultural „Aurel Stroe” – Buşteni, Palatul Copiilor Ploieşti şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova. Festivalul va cuprinde un concurs de coregrafie şi un atelier creativ. Vor participa copii de la cercurile aplicative ale Asociaţiei „Şcoala Altfel” şi copii de la cluburi şi palate ale copiilor din Prahova şi din ţară. În deschidere, copiii din cadrul cercului de muzică al Centrului Cultural „Aurel Stroe”, condus de profesorul Marin Guşter, vor susţine recitaluri la pian, mandolină şi chitară clasică. La ora 19.00, pe scena centrului cultural va avea loc spectacolul de teatru „Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule” de Cătălin Ştefănescu, adaptare după romanul „Moromeţii” de Marin Preda, în regia lui Alexandru Dabija şi în interpretarea lui Marcel Iureş şi George Mihăiţă. Spectacolul este oferit şi dedicat doamnelor şi domnişoarelor de către Primăria Buşteni de 8 Martie, iar intrarea se va face pe bază de invitaţie.

Ziua Internațională a Femeii îmi oferă oportunitatea de a transmite tuturor doamnelor și domni-șoarelor o primăvară plină de bucurii, speranță și împliniri!
La mulți ani!

Emanoil Savin,
Primarul orașului Bușteni

You may also like...

Leave a Reply