Ziua Cadrului Didactic din Buşteni

ziua cadrului 2

Luni, 9 martie a.c., la Buşteni s-a desfăşurat cea de-a XII-a ediţie a „Zilei Cadrului Didactic“. În cadrul acestei apreciate manifestări, devenită de multă vreme o adevărată tradiţie, au fost sărbătoriţi profesorii din localitate care s-au evidenţiat prin rezultate remarcabile în pregătirea elevilor olimpici.
Festivitatea reprezintă continuitatea numeroaselor activităţi desfăşurate de primărie în domeniul învăţământului pe plan local. Aceasta a constituit un deosebit prilej pentru recompensarea a 34 de cadre didactice care-şi desfăşoară activitatea în unităţile de învăţământ din oraşul de la poalele Caraimanului.
La fel ca şi în anii anteriori, într-un cadru festiv, dascălilor le-au fost oferite încântătoare buchete de flori, diplome şi, nu în ultimul rând, generoase premii în bani. Acestea s-au ridicat la o valoare totală de aproximativ 24000 de lei. Evenimentul, marcat de o atmosferă deosebit de caldă, de primitoare, a fost onorat de prezenţa unui număr de 120 de cadre didactice din localitate. Au dat curs invitaţiei la această deosebită manifestare din viaţa învăţământului din Buşteni numeroşi reprezentanţi ai administraţiei locale, alături de care au mai fost prezenţi şi Cristina Petre – Inspector pentru educaţie permanentă din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, precum şi deputatul George Ionescu, copreşedintele PNL Prahova.

You may also like...

Leave a Reply