Randamentul rezultă, firesc, din asigurarea unor condiţii cât mai propice… Hainele cele noi ale… „Poliţiei Locale“

tabel politia locala 2

Bugetul local o dată aprobat, am putut constata că aleşii noştri au fost foarte prevăzători. Au avut grijă ca fiecare organism pendinte de administraţia locală să nu ducă lipsă de ceea ce îi este necesar. Concret, ne referim la Poliţia locală. Această entitate este foarte importantă pentru bunul mers înainte al vieţii sinăienilor. Aceşti oameni asigură, în primul rând, ordinea şi liniştea publică, blochează roţile celor care se cred în Sinaia pe maidanul lor de acasă şi parchează aiurea, asigură plantoanele în sediul primăriei. Mai mult, se deplasează cu jeepul cel nou şi ne lipesc afişe pe avizierele din cartiere… Şi câte şi mai câte!

Iată noul „look“ al Poliţiei Locale

În bugetul local pe anul în curs mai marii noştri au stabilit diverse sume. Era şi firesc ca Poliţiei locale să îi fie dedicată o sumă de bani destinată echipamentelor de care au nevoie pentru a-şi desfăşura în cele mai bune condiţii activităţile.
Alăturat vă vom prezenta un tabel, sperăm interesant, cu tot ceea ce îi este necesar unui angajat ce face parte integrantă din această entitate a administraţiei noastre locale. Şepcuţe, tricouri, paltoane, veste, bocanci, cravate, maieuri şi cămăşi… Nimic nu lipseşte. Suma care va fi cheltuită pentru echiparea agenţiei poliţiei locale nu este una copleşitoare. E vorba de doar 50.000 de lei. Asta înseamnă cinci sute de milioane de lei vechi. Dacă e să o comparămn cu cei opt miliarde care vor fi alocaţi copilirii buruienilor de prin spaţiile verzi din Sinaia atunci vom vedea că… măcar de această dată investiţia chiar că merită.

Maximă atenţie la uzura echipamentului

Pentru că bugetul nu este atât de consistent încât să îşi permită să le dea mână liberă poliţiştilor locali să îl folosească după plac, uzura acestuia trebuie să se înscrie în anumite norme. Acestea fiind zise, rămâne ca sinăienii să fie satisfăcuţii beneficiari ai activităţii conjugate pe care poliţia locală o va desfăşura de acum încolo în beneficiul lor. Toată această nouă dotare ar trebui să-i impulsioneze şi să-şi dea seama că sunt plătiţi din bani sinăienilor. Deci pe ei ar trebui să-i servească în primul rând, după ce termină de pus caracatiţele şi de izgonit turiştii…

You may also like...

Leave a Reply