Salbă de medalii pentru sportivii de la CSS Sinaia !

cojanu la parang conciu iulia VIDRA1

La Ski Resort Transalpina – Vidra au avut loc în zilele de 3-6.03.2015 Campionatele Naţionale de copii şi cadeţi la schi alpin. Au participat 120 de copii şi cadeţi de la 15 cluburi din ţară. La aceste campionate schiorii de la CSS Sinaia au obţinut următoarele rezultate: la copii:
1. Baciu Alexandru a obţinut 2 medalii de argint la slalom uriaş şi slalom special;
2. Conciu Iulia a câştigat titlul de campioană naţională la super combinată şi medalia de bronz la slalom special;
3. Marinoiu Maria s-a clasat pe locul 5 la slalom uriaş.
În perioada 11-13.03.2015 la Parâng-Petroşani s-au ţinut Campionatele Naţionale ale cluburilor sportive şcolare unde au participat 90 de concurenţi de la 12 cluburi sportive din ţară. S-a ţinut o probă de slalom uriaş şi una de slalom special. Aici schiorii de la CSS Sinaia au obţinut un număr de 14 medalii, după cum urmează:
1. Cojanu Andrei a câştigat 4 titluri de campion: două la juniori I şi două la juniori II;
2. Marinoiu Maria a câştigat două medalii de argint la copii;
3. Baciu Alexandru a câştigat două medalii de argint la copii;
4. Simion Sebastian a câştigat două medalii de bronz la cadeţi;
5. Aldescu Andreea a câştigat două medalii de bronz la juniorii II;
6. Conciu Iulia a câştigat două medalii de bronz la cadete.
Felicitări sportivilor şi profesorului antrenor pentru această slabă de medalii.
În zilele de 16-20.03.2015 la Poiana Braşov au avut loc Campionatele Naţionale de juniori, la manifestările sportive participând toate cluburile din ţară: 13 şi respectiv 60 de concurenţi. Condiţiile de desfăşurare a concursului au fost dintre cele mai bune, pârtia foarte bine amenajată, iar zăpada foarte dură. La aceste campionate sportivul Andrei Cojanu a devenit campion naţional la super combinată (o manşă de slalom uriaş şi o manşă de slalom). Acesta a mai câştigat două medalii: una de argint la slalom şi una de bronz la juniori I.
Schioarea Aldescu Andreea a câştigat nu mai puţin de patru medalii de bronz la junioare II: una la slalom uriaş, a doua la slalom special, a treia la combinată alpină, iar cea de-a patra la super combinată. Schiorii de la CSS Sinaia, după o pregătire temeinică fizică şi specifică, au reuşit un sezon de excepţie.
Încă o dată felicitări sportivilor şi profesorului antrenor pentru aceste minunate rezultate!

You may also like...

Leave a Reply