Veşnica lor… ofertă de cazare!

Sinaia este departe de a fi devenit un loc… monoton! Surprizele, de mai mică sau mai mare amploare, apar mereu. Uneori le găseşti acolo unde nu te aştepţi, sau te aştepţi prea puţin! La fel şi în cazul de faţă. Ce surprize?, aţi putea întreba. Este vorba doar de nişte simple anunţuri. Cineva doreşte să îşi mai rotunjească veniturile. Aşadar oferă camere de închiriat doritorilor.

OFERTĂ DE NEREFUZAT…

Dacă privim mai atent, nu e de neglijat nici raportul calitate-preţ care rezultă din anunţurile respective. Turiştii amatori de cazare în urma anunţurilor de faţă beneficiază de baie, tembelizor color cu cablu, dotări de un anume standard calitativ, mai ales că vorbim de Sinaia, staţiune montană de nivel internaţional! Curios este însă targetul de clienţi pe care-l vizează ofertanţii respectivelor locuri de cazare. Asta din simplul motiv că şi-au găsit cel mai… inedit loc din oraş de a-şi amplasa „reclamele“…

ADVERTISING LA…CIMITIR!

Cele două etichete sunt amplasate pe poarta cimitirului Şeţu, la loc destul de vizibil. Nu suntem amatori de umor negru, dar suntem convinşi că cei ce au răspuns deja unei oferte de cazare în incinta sus-menţionată sigur nu mai pleacă în altă parte. Cei care îi vizitează, la fel, este greu de crezut că fac parte din categoria turiştilor de weekend care caută rapid o cameră cu preţ chilipir ca să se cazeze. Dar ineditul situaţiei este menit măcar să descreţească frunţile triste ale celor care vizitează locul!

You may also like...

Leave a Reply