Un fragment din adânca filozofie a edililor sinăieni: De ce nu-i puneţi un fermoar?

“E important să refacem întâi canalizarea, pentru a evita situaţia din alte oraşe, când se asfaltează, după care se sparge strada din nou pentru a pune conductele“!

În acest caz trebuie să recunoaştem că suntem absolut de acord cu opinia edililor noştrii legat de acest delicat subiect al spargerii străzilor imediat după ce au fost asfaltate! Problema însă e alta. Când oare vom ajunge la această performanţă de invidiat, că până în momentul de faţă nu prea ne-a reuşit deloc figura? Suntem curioşi: din toate străzile sinăiene câte oare nu au fost sfârtecate de pickamere exact DUPĂ ce li s-a refăcut covorul asfaltic? Sincer, după cum am constatat din deplasările noastre prin Sinaia, procentul nu e deloc îmbucurător pentru nimeni. Rămâne doar să ne consolăm cu faptul că mai marii urbei sunt conştienţi de acest lucru! Mai mult, nu uită să-l aducă în atenţie în glăsuirile lor din campaniile electorale pentru alegerile locale… Dar, dacă astfel de teme oratorice sunt catalogate drept demagogie pură, imediat le sare ţandăra!

TRISTUL RECORD DE PE STRADA AOSTA…

În ultima vreme recordul la capitolul „carosabil spart imediat după asfaltare“ aparţine de la distanţă străzii Aosta! Zilele trcute pickamerele au tăiat nemiloase încă o breşă în asfaltul carosabilului… Nici nu mai contează despre ce reparaţii o fi vorba. Ce dacă a plesnit ţeava de apă, cea de canalizare sau dacă s-au împuşcat cablurile electrice? Deja am pierdut şirul numărătorii spargerilor acestei străzi după proaspăta mare asfaltare. Oricum, răspunsul celor responsabili vine prompt: „Se fac ultimele retuşuri!“ Mai bine tăceau… Deci, cum rămâne cu „ordinea operaţiilor“?

You may also like...

Leave a Reply