De 1 Mai, caracatiţele galbene au fost mai feroce ca niciodată!

Mulţi dintre turiştii care îşi planificaseră minivacanţa sărbătorii muncii la Sinaia au fugit mâncând pământul către localităţile învecinate. Puitorii de caracatiţe nu au avut  liber nici de 1 Mai! Acum e un fapt dovedit că puterea locală parcă îşi propune cu tot dinadinsul să alunge şi ultima brumă de turişti de la noi.

Temuţii operatori de caracatiţe galbene nu s-au bucurat de odihnă, grătare, bere şi mici cu ocazia acestei scurte vacanţe. Motivul este simplu: mentalitatea şefilor nu s-a schimbat nicidecum. Chiar dacă în acest an noi am avut avantajul vremii nefavorabile, care i-a determinat pe turişti să aleagă muntele în detrimentul mării, Sinaia a alergat iarăşi singură şi a ieşit pe locul doi. Pentru că aşa vor mai marii noştri. Să alungăm cu orice chip turiştii. Ei nu vor decât raliuri, bâlciuri şi turişti blocaţi din ce în ce mai des…

You may also like...

1 Response

  1. alex says:

    Tre sa mance si gurile la dansi ceva … Astia din primaria Sinaia ie pe ultima sute din metru …alt mandat nu mai prind ei .. ma exprim pe limba unora care “lucreaza ” in primarie ….

Leave a Reply