În sfârşit vom avea liber la o modernizare urbanistică de zile mari! Proprietarul chioşcurilor staţiei din centru îşi mută afacerea pe Esplanadă

proiect statie autobuz   În ultima şedinţă a Consiliului local s-a hotărât ca proprietarul spaţiilor comerciale din fosta staţie de autobuz din faţa complexului Prestarea să poată beneficia de unele similare pe Esplanadă. Activităţile care se vor desfăşura pe viitor în cele două noi spaţii va fi comercializarea cu amănuntul a produselor nealimentare preambalate, fast-food sau produse de cofetărie-patiserie.

În cazul de faţă considerăm că nu mai are rost nici un fel de introducere. Halul în care arată fosta staţie de autobuz din faţa complexului Prestarea nu are nevoie de nici un comentariu. Unul dintre spaţiile comerciale aflat în incinta respectivă a fost transformat de multă vreme într-un fel de ghenă de gunoi, ceea ce dă un „farmec“ aparte centrului oraşului şi ne facem de râs în mod evident în faţa turiştilor. Iată însă că lucrurile par să se îndrepte spre bine. Se pare că în curând fosta staţie de autobuz va deveni salubră, datorită unor considerente pe care vi le vom expune pe scurt.  Proprietarul celor două spaţii comerciale de acolo, respectiv SC TASOZ SRL, care le deţine de drept până la 12.05.2018, a căzut de acord cu puterea locală şi va primi în locul lor alte spaţii. E vorba de două incinte de 9 metri pătraţi fiecare, situate puţin mai jos, pe esplanada din faţa fostului sediu al poştei. Pentru acestea proprietarul va plăti o chirie aproape exact de aceeaşi valoare cea pe care o plătea pentru spaţiile din staţia de autobuz. Adică 502 lei/lună. În acest mod simplu s-a rezolvat problema, iar lucrările de reabilitare a infrastructurii publice din acea zonă nu vor mai întâmpina nici un fel de impedimente. Dacă a fost atât de simplu, de ce nu s-a recurs la o astfel de înţelegere mult mai din timp? Ar fi fost în avantajul tuturor, iar aspectul oraşului nu ar mai fi avut de suferit.

You may also like...

Leave a Reply