Sinaia lucrurilor… pe bani făcute!

În sfârşit am reuşit să înţeleg de unde atât de multă înverşunare pe parcursul alegerilor locale din 2012! De ce atâtea abuzuri, pentru ce atât de multă răutate, pentru ce atâtea insulte? Răspuns: PENTRU BANI, pentru MULŢI BANI. Stimabile DNA, te provoc, pe tine şi pe toţi procurorii care ţi se subordonează, te provoc să verifici toate tranzacţiile care s-au efectuat pe parcursul amplului proiect de reabilitare a centrului oraşului Sinaia.

Te provoc să verifici:

1. Nu cumva betonul care s-a turnat a fost livrat de către SC Privacons SRL, firma de casă a primarului Oprea? Începând cu anul 2013 această companie a înregistrat o creştere fulminantă a cifrei de afaceri, în 2012 înregistra o pierdere de 590 de milioane, iar în 2014 un profit de 700 de milioane.

2. Nu cumva tot combustibilul necesar utilajelor a fost furnizat de către SC Privabenz 93 SRL, o altă firmă de casă a primarului Oprea, companie care an de an înregistrează pierderi de milioane de lei?

3. Câte dintre firmele consilierilor locali sinăieni au primit contracte de subantrepriză?

4. Cine a livrat multitudinea de jardiniere, ghivece, băncuţe etc., cu ce cost şi oare cu ce posibile „scurgeri“ care ar putea fi catalogate drept şpagă?

5. De ce toate licitaţiile din Sinaia sunt câştigate numai de SC Tancrad SRL?

Acestea sunt doar câteva întrebări de mare bun simţ, iar acest demers este doar un rezumat al plângerii pe care am înaintat-o către DNA, noi, câţiva dintre sinăienii cu drept de vot pe care ne interesează cum sunt cheltuiţi banii publici. Una peste alta, primarule, nu pot decât să te salut; ţi-ai făcut treaba pentru care te plătim; ai făcut proiect, ai primit bani pentru implementare, te-ai mai împrumutat în numele nostru; dar nu cumva, voi toţi, în loc să băgaţi degetu’ aţi băgat capu’ în bor

You may also like...

Leave a Reply