Cumplita spaimă că nu va mai putea îmbrobodi din nou electoratul sinăian îşi spune răspicat cuvântul! Puterea locală amână „festivitatea“ inaugurării centrului exact până la alegerile locale din 2016?

În ultima vreme asistăm din ce în ce mai des la unele tertipuri pe care mai marii noştri
le folosesc pentru a transforma tot ceea ce le stă în putinţă în capital de imagine
pentru alegerile locale din 2016, care se apropie vertiginos! Totul este făcut cu nonşalanţă,
fără nici un fel de scrupule, adică în acelaşi „spirit“ de a acţiona de care ne-am lovit în
toţi aceşti ani din partea „lor“! Mizează din nou pe naivitatea unei părţi a electoratului,
pe „bombele“ demagogice“ pe care le vor detona în campania electorală, pe alte mieroase
promisiuni deşarte, pomeni şi alte „beneficii“ electorale… E firesc din partea unor oameni
îngroziţi că altfel vor ajunge să dea socoteală sinăienilor pentru faptele lor!

Cu siguranţă aşa-numita refacere a centrului va fi principala momeală electorală pe care mai marii noştri o vor servi electoratului sinăian în campania pentru alegerile locale din 2016!
Faţă de celelalte cârpăceli edilitare, reparaţii şi încropeli „de unică folosinţă“, aceasta are avantajul că măcar se află „la vedere“, în plin centru…

E greu de crezut că cineva mai poate fi atât de naiv, după câte s-au întâmplat în toţi aceşti ani de calvar care au însemnat desfăşurarea, cu chiu, cu vai, a lucrărilor. Am avut de suferit cu mic, cu mare, începând cu pietonii şi terminând cu agenţii economici, care şi-au văzut afacerile serios ameninţate. Asta ca să nu mai vorbim de dezastrul din turism…

COŞMARUL SE PRELUNGEŞTE
DIN NOU!

Termenul de finalizare a lucrărilor de refacere a centrului a fost din nou amânat. Zilele trecute puterea locală a decis că mai este de lucru până aproape de decembrie.!
Pentru a câta oară se intră în prelungiri? A patra, a cincea? Devine foarte clară, de fapt, intenţia puterii locale, ahtiate după un nou mandat! Va tăia panglica inaugurală a proaspăt modernizatului centru cât mai aproape de alegerile locale din 2016? Sau de ce nu chiar în mijlocul viitoarei campanii electorale? Ar avea un impact mai mare asupra electoratului, iar la astfel de manevre „subtile“ puterea locală este o specialistă de notorietate!

Totul se poate realiza foarte simplu. E nevoie doar de încă o amânare sau două şi treaba e rezolvată. Şi aşa mai marii urbei nu dau opiniei publice vreo socoteală asupra deciziilor pe care le iau „exclusiv“ în folosul urbei şi al cetăţenilor…
În marea lor „transparenţă“ faţă de sinăieni, aleşii care-şi doresc din nou cu atâta ardoare fotoliile puterii, ar fi cazul să le explice celor cărora le cer votul şi cine plăteşte de fapt pentru aceste întârzieri cuantificabile în… ANI!
Dar până la localele din 2016 nu mai e mult! Urmează, deci, deznodământul…

You may also like...

Leave a Reply