Moment emoţionant, cu adânci semnificaţii! Centrul de Pregătire Jandarmi Montan Sinaia a primit Drapelul de Luptă

DSCN8795 DSCN8778

 

Străzile oraşului au început încă de dimineaţă. Copiii şi tineretul au constituit majoritatea celor prezenţi. Însă nici generaţia matură nu s-a lăsat mai prejos. Toată lumea aştepta cu sufletul la gură defilarea plutoanelor de jandarmi îmbrăcaţi în uniformele lor strălucitoare.
Fanfara militară, deja prezentă la acest ceremonial fastuos, a fost cea care a dat tonul manifestării interpretând cu măiestrie cântece patriotice emoţionante. Prestaţia orchestrei a fost apreciată la justa valoare de către toţi cei prezenţi. Ropotele de aplauze care au răsunat au fost o confirmare a emoţiei pe care muzica militară a creat-o în sânul audienţei.
Manifestarea a fost prilejuită de înmânarea Drapelului de Luptă a Unităţii Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia în conformitate cu Decretul emis de Preşedintele României nr.284/18.02.2015. Momentul religios al manifestării a fost oficiat de către preotul militar Benone Neagoe . Momentul culminant cu care evenimentul s-a încheiat a fost defilarea detaşamentelor de jandarmi. Entuziasmul publicului a atins cote maxime. Un moment într-adevăr remarcabil, de care Sinaia avea nevoie.

You may also like...

Leave a Reply