Puterea locală găseşte întotdeauna soluţia optimă la orice problemă: Oraşul nostru şi SC Sinaia Forever împart „frăţeşte“ cheltuielile Stânei din Târle…

În ultima vreme, binecunoscutul obiectiv turistic „Stâna Târle“ revine din ce în ce mai des pe tapet. Acest adevărat loc „de suflet“ al puterii locale şi a celor care gravitează pe orbite apropiate acesteia a fost din nou subiectul unui act normativ local. În cadrul ultimei şedinţe, executivul sinăian a luat în discuţie un proiect de hotărâre privind aprobarea noului contract de asociere în participaţie între Oraşul Sinaia şi SC Sinaia Forever SRL şi modificarea Codului CAEN aferent Stânei Turistice Târle. Dintr-o notă de fundamentare întocmită de SC Sinaia Forever, ce stă la baza acestui proiect de hotărâre, aflăm cum stă treaba cu administrarea stânei şi noua împărţire a cheltuielilor.

SINAIA FOREVER MUNCEŞTE MAI MULT…

Asta pentru că în momentul de faţă, conform scriptelor, Sinaia Forever administrează „în mod efectiv“ stâna. Contractul de până acum fiind „viţios“, nu acoperea totalitatea obligaţiilor asumate de părţi, respectiv Oraşul Sinaia şi SC Sinaia Forever. De acum înainte totul va fi împărţit ca la carte! Adică atât obligaţiile, cât şi repartizarea cheltuielilor şi, mai ales, a beneficiilor pe care le va aduce acest obiectiv turistic atât de îndrăgit de puterea locală! Oraşul Sinaia participă la această asociere cu imobilul stânei în sine, plăteşte furnizorii de utilităţi curente, reparaţiile capitale, investiţiile şi asigurarea. Asociatul SC Sinaia Forever, în schimb, face curăţenie, asigură personalul necesar pentru administrare şi exploatare, face reparaţiile curente şi întreţine instalaţiile. Mai mult, tot Sinaia Forever asigură serviciile de aprovizionare şi transport şi, ceea ce e foarte important, se ocupă de promovarea turistică a stânei… De acum înainte lucrurile vor intra în normalitate, iar fiecare din cei doi asociaţi vor putea profita de beneficii în mod proporţional cu cheltuielile pe care le fac. Suntem ferm convinşi că acest nou act normativ va duce la un binevenit echilibru, iar avantajele pentru urbe şi cetăţeni nu se vor lăsa aşteptate! Vă dorim, stimaţi sinăieni, ca pe viitor să vă puteţi bucura şi mai intens decât până acum de existenţa Stânei din Târle!

You may also like...

Leave a Reply