Administraţia locală ştie cel mai bine problemele importante ale oamenilor! Consiliul local a aprobat lista cu cei care vor beneficia anul acesta de o locuinţă socială!

proiect locuinte sociale

Se pare că puterea locală ştie foarte bine cum să facă în aşa fel încât electoratul să perceapă drept benefice pentru el lucrurile pe care puterea locală le-a promis, le putea face, dar a tergiversat finalizarea din diverse motive bine determinate, care să-i aducă diverse avantaje… Unul dintre aceste subiecte este, fără îndoială, dureroas problemă a lipsei unui număr suficient de locuinţe sociale pentru tineri sau pentru cei evacuaţi din casele naţionalizate şi retrocedate foştilor proprietari. Mai mult decât atât, nu a existat în ultimii ani, de când actuala putere locală conduce Sinaia, nici o campanie electorală în care aceasta să se sfiască să folosească acest subiect în propriul beneficiu, deşi…

…sunt prea multe acele lucruri pe care le putea face pentru sinăienii cu grave probleme locative, dar nu i-a păsat! Dar de această dată ne-am propus să vă aducem şi o veste bună, stimaţi cititori, deşi prea măruntă pentru dimensiunile reale ale acestei probleme.

FLOAREA, PRIMĂVARA ŞI LOCUINŢELE SOCIALE…

Intrând direct în subiect, e vorba despre faptul că aleşii noştri au dezbătut de curând în ultima şedinţă a Consiliului local un proiect de hotărâre privind aprobarea listei solicitanţilor care au acces la locuinţele pentru tineri destinate închirierii, care au fost construite prin ANL. Acelaşi act normativ mai are în vedere şi ordinea de prioritate a persoanelor care sunt înscrise în aşteptarea unui acoperiş tip ANL deasupra capului. Ţinând cont de faptul că la noi totul, dar absolut totul în ceea ce priveşte actul administrativ se desfăşoară cu maximul de corectitudine şi respectându-se cea mai strictă legalitate, avem ferma convingere că analizarea dosarelor de către comisia special desemnată a fost ireproşabilă! Lista a fost întocmită, desigur, ca la carte, aşa că nu vor exista contestaţii. În caz contrar, se cuvine să precizăm doar că acestea pot fi depuse în termen de şapte zile de la afişarea listelor, iar edilul şef va da o soluţie contestaţiilor după 15 zile de la primirea lor, aşa cum prevede legea… Ce păcat că numărul locuinţelor care se vor acorda de această dată e atât de mic, că ne-a determinat să ne referim la vechea zicală cu floarea singuratică ce nu putea anunţa sosirea primăverii…

PATRU ACUM, RESTUL POATE PE LA ANU…

…şi la mulţi ani, cum se spune în popor! Pentru că de data aceasta doar patru persoane au fost norocoase! Acestora li s-au repartizat locuinţe în blocurile sociale construite prin ANL pe strada Brânduşelor din cartierul Platou Izvor.

 

You may also like...

Leave a Reply