Noi împliniri edilitare perfecte ca momeală electorală! Sediul Centrului de zi pentru copiii aflaţi în situaţii de risc îngroaşă lista de „realizări“ a puterii locale!

Această adevărată bijuterie arhitectonică care a apărut de curând în oraşul nostru este rodul eforturilor conjugate ale meşterilor mari, ingineri, calfe şi zidari de la SC CECRIS SRL.
Pentru cei neiniţiaţi sau pentru cei care au uitat, reamintim pe scurt câteva trăsături esenţiale ale acestei societăţi. Una la mână: execută lucrări ale căror raporturi calitate/preţ desfidă de la distanţă orice concurenţă. Doi la mână: activitatea firmei de construcţii în cauză este extrem de apreciată de actuala putere locală. De aceea primeşte o sumedenie de lucrări plătite din banii publici, aşa cum, spre exemplu, este şi cea de faţă. Probabil fără licitaţie – ce rost ar mai avea asemenea operaţii prin care se pierde timp – ci prin încredinţare directă! Nu de alta, dar ca puterea locală să fie sigură că lucrarea va încăpea pe mâini bune, fără să existe nici un fel de riscuri… Dacă aruncăm o privire în bugetul de venituri şi cheltuieli pe acest an , observăm că pentru acest edificiu au fost alocate 480 de milioane de lei (vechi)! Gândiţi-vă că astaînseamnă o nimica toată, infinit mai puţin decât panseluţele din acest sezon… Rămâne să vedem utilitatea reală a centrului pe viitor…

You may also like...

Leave a Reply