F.C. Comarnic (Poiana 1) învingătoare în ”Cupa Mediului” la Breaza

Asociația Protejarea Mediului Înconjurător Breaza, condusă de Cristian Brotoiu, a organizat în perioada 08 august – 01 noiembrie 2015 cea de-a doua ediție a competiției de fotbal pe teren redus ”Cupa Mediului 2015”. Acțiunea a fost sprijinită de Consiliul local Breaza reprezentat de domnul consilier Barna Gheorghe și sponsorii acestei întreceri fotbalistice, participând 15 echipe din Breaza, Comarnic, Poiana Câmpina și Provița, împărțite în 2 grupe. După un parcurs de excepție, echipa F.C. COMARNIC (actuala Poiana 1 din Cupa orașului Comarnic) a reușit o splendidă performanță cucerind prețiosul trofeu după o finală dominată cu autoritate, adversară fiindu-i trupa RĂI DA BUNI din Breaza.
Scorul la finele jocului a fost 3 – 2 (1 – 0) pentru comărniceni, după ce au condus cu 3-0, golurile fiind marcate de PLUMB SILVIU (2) și COMĂNOIU LUCIAN. Înaintea partidei ce desemna câștigătoarea, a avut loc ”finala mică” în care au evoluat echipele GUNNERS (pistolarii) și SHARKS (rechinii) din Breaza, rechinii ieșind victorioși cu scorul de 12 – 3 (7 – 1) . Festivitatea de premiere s-a desfășurat la Studio Dance Barna, un foarte frumos centru de cantonament pentru dans sportiv și balet din Breaza. Locul 1, ocupat de F.C. Comarnic (Poiana 1), a pimit trofeul, o plachetă și 2.000 lei, locul 2 (Răi Da Buni) a luat o plachetă si suma de 1.000 lei, iar locului 3 (Sharks) li s-au oferit o plachetă și 500 lei.
Iată numele artizanilor acestui remarcabil succes: Ionuț Moncea-portar, Lucian Comănoiu (căpitan), Codruț Moncea, Silviu Plumb, Ionuț Vlad, Sergiu Ulei, Mădălin Stanciu, Andrei Cojocaru și Dorin Jantea – jucători de câmp, pentru care merită felicitările noastre. Bravo băieți !

You may also like...

Leave a Reply