Evoluţie remarcabilă a sportivilor de la C.S.O. Sinaia la Cupa Prahovei la snowboard

Vineri, 22 decembrie a.c., pârtia din Valea Dorului a fost gazda unei manifestări sportive apreciată la justa valoare atât de participanţi, cât şi de publicul sosit în număr considerabil să admire evoluţia sportivilor prezenţi cu această ocazie la linia de start. Este vorba despre cea de-a XII-a ediţie a „Cupei Prahova“ la snowboard, concurs ajuns deja tradiţie la Sinaia, care reuşeşte an de an să aducă alături un număr din ce în ce mai mare de practicanţi, fie ei profesionişti sau amatori, ai acestui atât de îndrăgit gen al sporturilor de iarnă. Şi în acest an „Cupa Prahova“ la snowboard a avut drept organizatori Direcţia Judeţeană de Sport Prahova şi Clubul Sportiv Orăşenesc Sinaia. Au participat sportivi din diverse localităţi de pe Valea Superioară a Prahovei: Azuga, Buşteni şi Sinaia, şi de la cluburi de profil din Bucureşti. Competiţia a fost dominată net de sportivii de la C.S.O. Sinaia. La finalul manifestării clasamentul arăta în felul următor:

Băieţi: locul I- Morţilă Toma (C.S.O. Sinaia), locul II – Teodorescu Adrian (C.S.O. Sinaia), locul III – Simileac Iulian (C.S.O. Sinaia).

Fete: locul I – Sălăuşan Dana (C.S. Predeal)
Copii: locul I – Anastasia Dumitraşcu (C.S.O. Sinaia).

Ocupanţii primei trepte a podiumului au fost recompensaţi cu cupe, restul primind diplome. Condiţiile de concurs au fost bune, datorită şi condiţiilor atmosferice favorabile, iar eforturile organizatorilor s-au ridicat, la rândul lor, la nivelul aşteptărilor, creând astfel cadrul optim participanţilor care au oferit publicului un spectacol remarcabil!

You may also like...

Leave a Reply