Ecarisajul la Sinaia fiind sinonim cu un basm frumos, nu ne rămâne decât să ne mulţumim că… Cei mai buni prieteni ai noştri ne păzesc parcul!

Acesta este un instantaneu realizat iarna, stimaţi cititori. Dar dacă la vară situaţia va rămâne aceeaşi – şi nu vedem motivele pentru care s-ar schimba în vreun fel – cu siguranţă vom avea parte de reduceri ale cheltuielilor bugetare…
În primul rând nu vom mai cheltui bani pentru plăcuţele indicatoare pe care stă scris, de obicei, „nu călcaţi pe iarbă“! Vor deveni inutile! Primo: Bineînţeles nimeni nu va îndrăzni să se încumete pe spaţiul verde riscând să fie înşfăcat de turul pantalonilor de ditamai dulăii de pază. Secundo: Vor intra în desuetitudine şi paznicii care ar fi angajaţi în acest scop, degrevându-se în acelaşi timp şi Poliţia locală de sarcina de a mai patrula prin zonă pentru descurajarea eventualilor contravenienţi. Cât despre ecarisaj, ce-am mai putea spune? Nu putem face o referire directă, concretă, exprimată în cifre, adică în bani cheltuiţi de la buget în acest scop, pur şi simplu datorită faptului că bugetul local pe anul în curs nu prevede în mod clar, explicit, o sumă pentru ecarisaj pe 2016.

You may also like...

Leave a Reply