Cadavrele din mlaștina cu crocodili

Vă aduceți aminte, stimați cititori, de mișcarea pe care au făcut-o consilierii PNL Sinaia în 18 mai? Cu mic, cu mare, ei au demisionat din Consiliul local, pretextând că așa înțeleg să răspundă atacurilor murdare ale opoziției. Iată ce scria consiliera Anca Hogea pe pagina ei de facebook:
„Dragi prieteni,
Am decis în BPL să demisionăm în bloc din Consiliul Local, în semn de protest față de încercările adversarilor noștri politici de a împiedica desfășurarea în condiții firești a campaniei electorale. Decizia noastră politică a fost luată de mult timp, dar am dorit să asigurăm încheierea îndatoririlor noastre curente față de cetățeni.” Carevasăzică, domnii consilieri au demisionat pentru că „adversarii politici” îi împiedicau să desfășoare o campanie normală. Care adversari?, ne-am întrebat noi și am atras atenția că este vorba despre o diversiune ordinară. Nimeni nu-i împiedica pe liberali să se desfășoare în campanie. Doar pe Vlad Oprea îl împiedica, dar nu adversarii politici, ci DNA. Ori asta este cu totul altă mâncare de pește. Dacă ar fi fost corecți, liberalii ar fi spus că demisionează pentru că primarul are interdicție din partea DNA de a se întâlni cu ei, ceea ce era mare problemă, pentru că nu se putea plimba împreună pe străzi, strigând „Evident DA” și alte lucruri mobilizatoare. Sigur că la vremea aia nimeni nu ne-a dat niciun răspuns și, probabil, mulți sinăieni au înghițit diversiunea liberală. Că așa-i omul, de bună credință.
Iată însă că la o lună după aceste fapte, ne dă dreptate însuși primarul ales, Vlad Oprea. Într-un interviu acordat publicației online max-media.ro pe data de 17 iunie, acesta declară: „Nu am voie să iau legătura cu angajații administrației locale și nici cu persoanele remunerate din cadrul CL Sinaia. (…) Din cauza acestei măsuri judiciare, înaintea campaniei locale, toți aleșii PNL din oraș și-au dat demisia, pentru că era greu să nu mă văd cu ei”. Deci nu pentru că adversarii politici ai PNL nu i-au lăsat să-și facă campanie au demisionat consilierii, cum mințea doamna Hogea, ci pentru că doreau să se vadă legal cu candidatul lor, Vlad Oprea. Uite cum ies toate la iveală, precum cadavrele dintr-o mlaștină cu crocodili…
Și acesta e doar începutul. Tot ce am avertizat noi în campanie se va întâmpla, pas cu pas. Ținem aproape!

You may also like...

Leave a Reply