Avem atâtea instituţii publice că nici nu mai ştim exact cum se numesc!Denumirea din şedinţă nu se potriveşte cu cea din târg

Trebuie să recunoaştem că la Sinaia viaţa e complexă şi, vorba unui apreciat cineast în viaţă, „are multe aspecte“. Avem lucruri care nu folosesc aproape la nimic, dar nici măcar în campaniile electorale nu sunt vehiculate ca potenţiale aducătoare de voturi pentru cei ce de mai bine de un deceniu conduc această urbe şi îi păstoresc pe unii sinăieni în vârstă, dar care încă mai au drept de vot.

DE AICI SE VEDE CEL MAI BINE MAREA…

… sau statul de plată! Bineînţeles că o astfel de… UNITATE CULTURALĂ este o adevărată valoare pentru oraşul nostru. N-am vrea să spunem că e o simplă sinecură pentru că din start nu suntem oameni răi sau cârcotaşi. Am tot trecut ani, zile la rând pe strada Furnica, pe lângă imobilul în care funcţionează centrul socio-cultural respectiv. Sau mini centrul cultural. Adresa din strada Furnica nr.32 este o mare necunoscută pentru foarte multă lume. E şi firesc să se întâmple aşa, pentru că nu mulţi oameni au nevoia să beneficieze de serviciile pe care e de presupus ca angajaţii de acolo să li le ofere.

CUI FOLOSEŞTE ACEST LOC MINUNAT?

Cu toate astea acest Centru funcţionează! Sau, cel puţin, din câte am aflat, conducerea acestuia îşi ia leafa la timp. Respectivii fiind bugetari îşi primesc banii din contribuţiile sinăienilor de rând. E firesc să ne punem aşa o întrebare din moment ce subiectul a fost luat în discuţie în ultima şedinţă a Consiliului local. Nu a fost vorba decât de o simplă formalitate. De un act legislativ local prin care se mandatează existenţa aşa-numitului Centru Socio Cultural, care-şi duce existenţa pe strada Furnica, la nr.32. (Citiţi în ediţia tipărită)

You may also like...

Leave a Reply