Cum ne mai facem de râs: canalizarea toaletei publice de la esplanadă a refulat în drum şi mută din loc nasul trecătorilor!

Înainte de marea spargere a centrului oraşului – pe care atât turiştii, cât şi sinăienii au fost nevoiţi să o suporte mai bine de patru ani – politicienii locali vorbeau despre o schimbare radicală la faţă a Sinaiei. Era de presupus ca lucrurile să se îndrepte pe făgaşul cel bun. Şi probabil asta s-ar fi întâmplat dacă tiradele lor retorico-demagogice ar fi conţinut măcar câţiva mărunţi sâmburi de adevăr. Se vorbea despre o prefacere nemaivăzută. Să nu uităm că aceasta conţinea referiri clare la atât de mult vehiculatul şi apreciatul spaţiu verde. Dacă era să ne luăm după vorbele aleşilor noştri spaţiul verde din centrul oraşului ar fi trebuit să crească din punct de vedere al suprafeţei. Ei bine, nu s-a întâmplat asta! Rezultatele finale ale modernizării centrului ne reliefează acum, în mod clar, faptul că avem la dispoziţie mult mai multă suprafaţă turnată cu beton decât spaţiile verzi iniţiale sau cele promise în măreţul proiect de refacere a centrului. Şi asta nu e totul! (Citiţi în ediţia tipărită)

DSCN0372

You may also like...

Leave a Reply