Indiferenţa autorităţilor şi obrazul gros al celor certaţi cu civilizaţia merg mână-n mână. Mizeria de la ghene atinge cote alarmante!

Atunci când copiii spun lucruri trăznite ne aşteptăm să vedem pe faţa tuturor un zâmbet. Nu acelaşi lucru se întâmplă în momentul în care politicienii încep să debiteze tot felul de tirade înfierbântate despre realizări, despre colaborarea strânsă cu cetăţenii şi despre rezultatele „muncii“ pe care au desfăşurat-o împreună cu aceştia. În astfel de cazuri nimănui nu-i mai vine să râdă, să zâmbească, deşi lucrurile, am putea spune, sunt la fel de „trăznite“. Senzaţia în astfel de cazuri este una de mâhnire. Pentru că tot vorbeam despre modurile de adresare ale politicienilor către cetăţeni şi despre vorbele pe care vrând-nevrând îi auzim că le adresează nu putem să nu ne aducem aminte că şi pe faimosul capitol al curăţeniei oraşului aleşii noştri au bătut monedă cât cuprinde. Dar mai ales, o dată la patru ani, atunci când şi-au dorit cu tot dinadinsul să nu părăsească locurile călduţe pe care le deţineau.

DSCN0379

CAMPANII, CAMPANII, FAIMOASELE NOASTRE CAMPANII!

În acest context am auzit vorbindu-se chiar de „calitatea vieţii“. Evident că într-un oraş realmente duhnind de gunoaie, aşa cum a fost în ultimii ani şi este Sinaia în continuare, putem discuta despre un nivel de poluare care, cu siguranţă, nu încântă pe nimeni. Cei care conduc destinele urbei nu vor să recunoască în ruptul capului că am avea vreo problemă în acest sens. Ba, dimpotrivă, consideră că e o mare oportunitate pentru ei faptul de a se putea lăuda cu eforturile făcute pentru salubrizarea sub toate formele posibile ale acestui oraş. (Citiţi în ediţia tipărită)

You may also like...

Leave a Reply