Societatea „colac de salvare“ a pilelor şi neamurilor de prin primărie numără posturile. Bucătăria internă a SC Sinaia Forever aproape a dat în clocot

Undeva prin 2009 guvernanţii ţării noastre luaseră decizia scăderii cheltuielilor bugetare printr-o măsură considerată de „unii“ absolut drastică şi neavenită de reducere a personalului din unităţile aparţinătoare administraţiei de stat. Bineînţeles, onor puterea locală sinăiană a găsit imediat soluţia ce trebuia luată pentru a salva situaţia. Asta ca să nu-şi vadă epurate pilele din aparatul administrativ şi „nepoţii“ din aceeaşi structură umflând cozile birourilor teritoriale de şomaj. Astfel a apărut pe meleaguri sinăiene faimoasa societate Sinaia Forever – colac de salvare – a „pilelor şi nepoţilor“ de prin primărie care acum a fost zgâlţâită de o nouă reorganizare structurală.

SINAIA FOREVER ÎNTR-O NOUĂ ORGANIZARE

Pe ordinea de zi a ultimei şedinţe de consiliu local s-a aflat un proiect de hotărâre privind modificarea organigramei SC Sinaia Forever SRL. Din raportul de specialitate întocmit de serviciile aferente din primăria noastră aflăm nişte lucruri foarte interesante legate de structura internă a SC Sinaia Forever SRL. Astfel, aceasta este împărţită în patru secţiuni, iar administratorul acesteia este binecunoscutul de-acum Negulescu Florin Cristian. Per total, în momentul de faţă, sinăienii plătesc pâine la aproape 100 de oameni angajaţi la SC Sinaia Forever. Mai exact există 7 posturi de conducere şi 90 de posturi de execuţie.  (Citiţi în ediţia tipărită)

 

You may also like...

Leave a Reply