O nouă şedinţă menită să soluţioneze într-un final treburile rămase nerezolvate în plan edilitar-administrativ! Aleşii locali sinăieni au început să lucreze în graba mare?

În după-amiaza zilei de 14 noiembrie a.c. cei pe care i-am votat ca să aibă grijă de problemele edilitare ale urbei şi în primul rând a creşterii calităţii vieţii cetăţenilor s-au întâlnit din nou în şedinţă plenară la sediul primăriei. Din informaţiile noastre şi de data aceasta totul s-a desfăşurat prin surprindere, aleşii noştri neputând beneficia de un timp de lucru necesar pentru a studia cu atenţie conţinutul actelor normative pe care ar fi trebuit să le dezbată şi să le supună la vot.

LA SINAIA SUPRIZELE NU CONTINUĂ SĂ SE ŢINĂ LANŢ

Dar putem spune că ar putea fi strecurată o scuză de către conducerea oraşului. Acest lucru se datorează faptului că ordinea de zi a cuprins în principal subiectele rămase nediscutate şi nevotate la ultima şedinţă. Atunci spiritele s-au încins şi datorită unui proiect de hotărâre care nu a fost pe gustul puterii locale, deşi fusese iniţiat de un membru marcant al partidului politic aflat „la guvernare“ la putere în Sinaia, şedinţa s-a întrerupt. Ba, putem spune, a fost vorba chiar de un mini-spectacol politic în care nu au lipsit anumite intervenţii de tip „tânguială“ şi tot felul de lamentaţii din partea unor oameni politici / consilieri locali care încearcă să ne facă să credem că într-adevăr le pasă ce se întâmplă cu viitorul acestui oraş. Manifestarea s-a desfăşurat sub auspiciile unui calm relativ. Cu toate astea reminiscenţele tensiunilor apărute la şedinţa trecută, care au dus chiar la oprirea lucrărilor într-un mod cu totul neaşteptat, şi-au făcut simţită prezenţa şi de data aceasta. Din câte se pare „maşina de vot“ a puterii locale a fost reparată temeinic între timp, iar acum a început din nou să funcţioneze fără nici un fel de probleme. S-au votat toate proiectele de hotărâre fără probleme, deşi trăim o situaţie cu totul specială când un primar care, de fapt, nu mai e primar în funcţie, ci suspendat, iniţiază acte normative pentru urbe care sunt semnate de viceprimar şi votate în continuare după cum v-am precizat. Trebuia să fim şi noi cu ceva mai special, nu-i aşa?

You may also like...

Leave a Reply