Liceul „Simion Stolnicu” din Comarnic a obţinut locul I la concursul național ”O viață fără riscuri! Securitatea și sănătatea mea!”

Concursul naţional de lucrări ştiinţifice ,,O viaţă fără riscuri! Securitatea şi sănătatea mea” a ajuns la ediţia a V-a şi s-a desfăşurat pe data de 08.12.2016, gazda acestui eveniment fiind Colegiul Tehnic ,,Toma N.Socolescu “ din Ploieşti. Trebuie să subliniem că această activitate este înscrisă în Calendarul Activităţilor Educative Naționale – CAEN Nr. 28269/11.03.2016. Având o numeroasă participare cu licee de tradiție din întreaga țară, unde au fost prezentate lucrări de-o mare însemnătate, echipa liceului „Simion Stolnicu” din Comarnic, coordonată de profesoara Elena Sbîrnea, a ales ca temă „Acordarea primului ajutor în caz de accident de muncă”, iar din categoria accidentelor chimice- Intoxicațiile.
Lucrarea prezentată de liceul „Simion Stolnicu” din Comarnic , în care au fost incluse primul ajutor, simptomele și tratamentul în cazul intoxicațiilor, a fost apreciată de cei prezenți, la finalul întrecerii, membrii juriului au hotărât să acorde cea mai înaltă distincție. Așadar, un rezultat de prestigiu pentru liceul „Simion Stolnicu” din Comarnic al cărui director este prof. Elena Peticilă, locul întâi a fost răsplătit cu diploma si felicitările juriului de specialitate, echipa care a adus acest rezultat valoros fiind alcătuită din profesorii Sbîrnea Elena și Stoica Daniela, elevii Voicu Andrei, Megelea Cristina, Tache Cornelia și Ivașcu Cosmin. Trebuie să le transmitem și noi sincere felicitări și la mai multe locuri întâi în viitor!

poza 2 - profesori liceul s.stolnicu comarnic   poza 3- echipa liceului simion stolnicu(elevii)

You may also like...

Leave a Reply