Exact când credeam că Sinaia Forever e „pe val“ la activităţile profitabile… Cazinoul sinăian: de Revelion cu „drapelul în bernă“!

Cine nu-şi mai aminteşte oare de balurile luxoase – cu brand-ul puterii locale adânc întipărit -, de recepţiile fastuoase şi mai ales de pretenţioasele (din toate punctele de vedere) Revelioane tematice, de mare ştaif, organizate la cazinoul sinăian! Până nu demult astfel de evenimente „deosebite“ erau mândria puternicilor oraşului şi, mai ales, ocazia perfectă pentru sinăieni de a se distra copios, de a petrece pe cinste… prin „reprezentanţii lor“!

Cazinoul sinăian devenise în ultimii ani un loc din ce în ce mai căutat pentru petrecerea Revelionului în special de către cei privilegiaţi care fac parte din elitele cu portofele supra ponderale. Asta n-a însemnat întotdeauna prosperitate pentru SC Sinaia Forever în custodia căreia se află cazinoul, căci de-a lungul timpului unii şi-au dat seama că organizarea unor revelioane „pe sprânceană“ într-o astfel de incintă ultra luxoasă şi cu un renume care musteşte de gloria vremurilor demult apuse poate fi o activitate foarte profitabilă. Intrat pe mâna cui se pricepe, cazinoul poate deveni într-adevăr o adevărată „vacă de muls“. Vremea când cazinoul era folosit după cum am spus drept „vacă de muls“ a trecut. De ceva timp lucrurile păreau că au intrat într-o oarecare normalitate. Ba chiar Sinaia Forever, cel puţin teoretic, vroia să arate – prin cifre şi date care mai de care mai generoase – faptul că este o intreprindere chiar aducătoare de profit. Deci e folositoare oraşului şi a scăpat deja de urâtul renume de „colac de salvare“ al pilelor de prin primărie. Şi pentru că tot veni vorba de profituri, revelioanele organizate la Cazino Sinaia puteau fi nişte surse absolut utile în acest sens, dacă e să ţinem seama că la majoritatea petrecerilor de la cumpăna dintre ani organizate aici venea destul de multă lume în ciuda preţurilor uşor piperate, chiar dacă vorbim de Cazino, deci de lux.

FĂRĂ „CINE TREBUIE“ TOTUL E… „PUSTIU“?

Pustiu, pustiu…
Brusc, anul acesta, de revelion ce să vezi? Draperii închise, beznă totală. În acest caz este şi firesc ca oricine să fie cuprins de mirare, să se întrebe ce s-a putut întâmpla. Unde sunt petrecerile tematice, cu ştaif de altădată? Nu carnaval veneţian, nu seara gen James Bond sau vreo altă petrecere cosmopolită care să le permită celor de la Sinaia Forever să raporteze şefilor un plus consistent la încasări. Şi dacă ne gândim câte eforturi fac cei de la Sinaia Forever ca lucrurile să evolueze şi graficul realizărilor să fie ascendent ne şi mirăm cum de s-a putut întâmpla. Ce a stat oare în spatele acestei „coborâri în bernă“ a drapelului veseliei în noaptea dintre ani? În Sinaia există acum, pe undeva, (pe „sus“!) o anumită „tristeţe“. Să fie oare asta explicaţia? Căci nu-i frumos să chefuieşti, să petreci şi să te bucuri când altul, probabil cuprins de tristeţe şi resemnare, aşteaptă…

You may also like...

Leave a Reply